reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z hotelu w którym pracuje poszłam na 3 miesięczny bezpłatny urlop..
Mąż jest w pracy więc sama się męczę tu, poczekam aż wróci z pracy to go wyślę po chleb bo sama nie dam rady iść ☹
o matko. słyszałam że są takie przypadki rzyganka, ale nigdy nie spotkałam nikogo takiego. Współczuje, ale pociesze Cię że zazwyczaj w 4 mcu mija. :)

reklama
kobity no jakie to wszystko niesprawiedliwe ah

w wtorek mieliśmy iść na kwalifikacje in vitro... no i co? dupsko pryszczate

właśnie odebrałam wyniki wymazu z tunelu:
pałeczki kwasu mlekowego nb
pałeczki ++
ziarniaki +++
leukocyty +++
grzyby: obecne
t. vaginalis nb
nabłonki: liczne
inne; -
stopień czystości tunelu (pochwy) u lub n (nie wwiem co nabazgrolili) 6

No i co rozumiem że o transferze mogę zapomnieć?? Nie wiem jak się to interpretuje, ale chyba to niezbyt dobre wyniki. 🙄 🙄 😭😭😭

Wrzesień to rozumiem, że grzybobranie się zaczyna, ale żeby i w tunelu 😭

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jutro mam transfer a dziś czuje podbrzusze jakby na okres 🥺🥺🥺 czy to złe znaki ? Może endometrium za stare i już się szykuje do złuszczania ?? Proszę poradzicie coś ? Zbadać progesteron czy coś ??🥺🥺

reklama
Do góry