reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z hotelu w którym pracuje poszłam na 3 miesięczny bezpłatny urlop..
Mąż jest w pracy więc sama się męczę tu, poczekam aż wróci z pracy to go wyślę po chleb bo sama nie dam rady iść ☹
o matko. słyszałam że są takie przypadki rzyganka, ale nigdy nie spotkałam nikogo takiego. Współczuje, ale pociesze Cię że zazwyczaj w 4 mcu mija. :)

reklama
kobity no jakie to wszystko niesprawiedliwe ah

w wtorek mieliśmy iść na kwalifikacje in vitro... no i co? dupsko pryszczate

właśnie odebrałam wyniki wymazu z tunelu:
pałeczki kwasu mlekowego nb
pałeczki ++
ziarniaki +++
leukocyty +++
grzyby: obecne
t. vaginalis nb
nabłonki: liczne
inne; -
stopień czystości tunelu (pochwy) u lub n (nie wwiem co nabazgrolili) 6

No i co rozumiem że o transferze mogę zapomnieć?? Nie wiem jak się to interpretuje, ale chyba to niezbyt dobre wyniki. 🙄 🙄 😭😭😭

Wrzesień to rozumiem, że grzybobranie się zaczyna, ale żeby i w tunelu 😭

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jutro mam transfer a dziś czuje podbrzusze jakby na okres 🥺🥺🥺 czy to złe znaki ? Może endometrium za stare i już się szykuje do złuszczania ?? Proszę poradzicie coś ? Zbadać progesteron czy coś ??🥺🥺

reklama
Do góry