Czarna1985
Fanka BB :)
Przykro miDziewczyny jestem 8 dniu po transferze robiłam dziś betę wynik <0,5 rozumiem że brak ciąży czy jest jeszcze szansa że wynik się zmieni??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miDziewczyny jestem 8 dniu po transferze robiłam dziś betę wynik <0,5 rozumiem że brak ciąży czy jest jeszcze szansa że wynik się zmieni??
Co tam wpychasz?
Kochana a bierzesz dalej progesteron?
No to dobrze. Spokojnie kochana dopoki nie ma zywej krwi to nie ma sie czym martwicTak kochana
To wiesz skad te rozowe plamienia,zajechalas blone sluzowa szyjki i stad ten ròż.Nie ma sie czym denerwowac,to szyjka ! Gdyby bylo brozowe plamienie to oznacza zbyt malo progesteronu,czerwone jak okres,bole w krzyzu,brzucha....tego nie bierzemy pod uwageUtrogestan - progesterone...
No to dobrze. Spokojnie kochana dopoki nie ma zywej krwi to nie ma sie czym martwic
@Mirka30 a palcem czy patyczkiem, może to podraznienie szyjki?
Endometrioza wyszła w histero? Nieźle w tym temacie poradził sobie dr Mru....z Białegostoku. Nie wiem jaka cena laparoskopii u niego. Dziewczynie robił taki zabieg i udało się. Ja lapar miałam z marszu czyli wizyta i za dwa czy trzy tygodnie zabieg. Tylko obawiam się czy aby tacy zwykli lekarze znają się i wiedzą jak ogniska usunąć.Też mam takie samo wrażenie.. Tylko ode mnie nazbierałi na 5-letniego
A jeszcze doczytałam że otrzymałaś skierowanie na NFZ. Sprawdź listę lekarzy w tym szpitalu, opinie o nich i udaj się na wizytę prywatną do tego z najlepszymi opiniami. Przygotuj się do rozmowy, myślę że masz spore szanse aby taki zabieg odbył się na już. Zapewniam , niby są kolejki, ale miejsce zawsze się znajdzie. Niestety tak to działa.Endometrioza wyszła w histero? Nieźle w tym temacie poradził sobie dr Mru....z Białegostoku. Nie wiem jaka cena laparoskopii u niego. Dziewczynie robił taki zabieg i udało się. Ja lapar miałam z marszu czyli wizyta i za dwa czy trzy tygodnie zabieg. Tylko obawiam się czy aby tacy zwykli lekarze znają się i wiedzą jak ogniska usunąć.