reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, pojawiło się u mnie lekkie jasnoróżowe plamienie.. Jestem przerażona... Czy któraś z Was tak miała??

Póki co miałam dwa krwawienia i później plamiłam 2-3 dni, lekarz nie widział żadnego krwiaka i mówił, że to bardzo częste na początku ciąży, ale wiem, że stres jest ogromny

Dziewczyny, byłam dzisiaj w poradni leczenia endometriozy. Z marszu dostałam skierowanie na laparoskopowe usunięcie ognisk. Podobno są stanowcze wskazania do tego... Rozpoznał endometriozę głębokonaciekajaca... Nie wiem co mam z tym zrobić. Oczywiście rekomenduje zabieg komercyjny, min. 7 tyś. Twierdzi że na NFZ do roku czekania. Skąd mam wziąć ten rok? Dodatkowo twierdzi, że to może być główna przyczyna niepowodzeń transferów...
A ja pytam jak to możliwe, żeby przez tyle lat lekarz w klinice nie zalecił sprawdzenia czy nie mam czegoś, co mogłoby przeszkadzać w zajściu w ciążę? Brak mi sił dziewczyny... Czy któraś ma doświadczenia z endometrioza?
Chyba @Murawa pisalas coś o tym...

reklama
Do góry