Aaaanna
Fanka BB :)
Progesteron ładny. A cykl naturalny czy sztuczny?
Przy okazji zrobiłam progesteron wynik 19,44
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy okazji zrobiłam progesteron wynik 19,44
Dziewczyny, pojawiło się u mnie lekkie jasnoróżowe plamienie.. Jestem przerażona... Czy któraś z Was tak miała??
Dziewczyny beta <0,5 brak ciąży dobrze rozumiem pomóżcie
Dziewczyny, jestem po 1 becie. 11 dpt wynik 459,1. Progesteron 60, Estradiol 1244. Co sądzicie?
Co tam wpychasz?Dziewczyny, pojawiło się u mnie lekkie jasnoróżowe plamienie.. Jestem przerażona... Czy któraś z Was tak miała??
W kosmos wyniki,piekna ciazaDziewczyny, jestem po 1 becie. 11 dpt wynik 459,1. Progesteron 60, Estradiol 1244. Co sądzicie?
Dlaczego mamy cie zabic?bedzie pieknie jutro.Nie zapomnij fotek z profiluDziewczyny zabijecie mnie ale dziś mam 25 dpt i moje beta wyszła 40458, 420, jutro usg i rano jestem na forum zaraz po wyjściu z gabinetu
Niestety dobrze rozumiesz,tymbardziej ze blastke mialasDziewczyny beta <0,5 brak ciąży dobrze rozumiem pomóżcie