@Tolka20 nie stresuj macicy zbędnymi nerwami [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]Masakra[emoji25]
reklama
Ale to takie trudne strasznie się boję że nic się nie zaplodniże komórki będą słabej jakości@Tolka20 nie stresuj macicy zbędnymi nerwami [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Ananasowa93
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki. Śniło mi się dzisiaj ze robiłam testy ciążowe i wszystkie pozytywne I pierwsze co to zrobiłam zdjęcie 4 różnych testów i chciałam na forum wstawić
Mam nadzieje ze to dobry znak
Ale ten jeden test był taki wyrazisty ze ahhhh aż się rozmarzyłam i dopuściłam do siebie myśl ze może kiedyś taki zobaczę o będę taka szczęśliwa jak w tym śnie
Ale ten jeden test był taki wyrazisty ze ahhhh aż się rozmarzyłam i dopuściłam do siebie myśl ze może kiedyś taki zobaczę o będę taka szczęśliwa jak w tym śnie
Wiem wiem wiem zajmij głowę czymś, nie myśl [emoji9][emoji9][emoji9] wiem że łatwo powiedzieć bo sama byłam w stresie ale zestresowana mamusia to później zestresowane dziecko, wiem co mówię bo na każdym etapie był mega stres [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9] spróbuj jakoś wyluzować, proszę Cię [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]Ale to takie trudne strasznie się boję że nic się nie zaplodni[emoji24][emoji24][emoji24]że komórki będą słabej jakości [emoji25][emoji25][emoji25]
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Ja Ciebie bardzo rozumiem , bo tez się bardzo stresowałam i przeżywałam każdy etap. Po punkcji nie mogłam jeść i spać czekałam na wynik czy coś się udało zapłodnić a później czy zarodeczki rozwijają się . Myślałam tylko o tymteraz transfer okazał się udanym , jestem w 5 tygodniu ciąży i nie umiem się cieszyć bo ciagle się boje o kropka , powstrzymuje się żeby co dwa dni nie biegać na betę I tak zrobiłam ich już 7 musimy sobie jakoś radzić z emocjami , łatwo powiedzieć ale sama nie wiem jak może macie jakieś rady jak się nie schizowac ?Ale to takie trudne strasznie się boję że nic się nie zaplodniże komórki będą słabej jakości
Evela.6
Dzień dobry dziewczynki. Śniło mi się dzisiaj ze robiłam testy ciążowe i wszystkie pozytywne ❤❤❤ I pierwsze co to zrobiłam zdjęcie 4 różnych testów i chciałam na forum wstawić
zobaczysz taki ! juz niebawem
ja sobie w ostatniej ciazy tez taki test wysnilam , w nocy przed zrobieniem testu snilo mi sie,ze wyszedl pozytyw i to byl tak realny sen,ze rano nie bylam pewna czy go robilam czy nie , no ale zrobilam nowy i od razu II
Masakra jakaś. Dzis już mam wszystkie emocje jakie być mogą strach nudności ból brzucha i już nawet napady płaczu. To jest straszne co musimy przechodzić żeby spełnić największe marzenie.. A tym co to przychodzi nie doceniają tego no nie umiem się z tym pogodzićwczorajeżałam na sali po punkcji z dziewczyną co opowiadała że ma znajomych co jedni spodziewają się Dziecka i po co one? Drudzy Narzekaj bo w nocy wstawać muszą. Eh...Ja Ciebie bardzo rozumiem , bo tez się bardzo stresowałam i przeżywałam każdy etap. Po punkcji nie mogłam jeść i spać czekałam na wynik czy coś się udało zapłodnić a później czy zarodeczki rozwijają się . Myślałam tylko o tymteraz transfer okazał się udanym , jestem w 5 tygodniu ciąży i nie umiem się cieszyć bo ciagle się boje o kropka , powstrzymuje się żeby co dwa dni nie biegać na betę I tak zrobiłam ich już 7 musimy sobie jakoś radzić z emocjami , łatwo powiedzieć ale sama nie wiem jak może macie jakieś rady jak się nie schizowac ?
KarolinaJ79
Nie martw się tak samoKurcze nie wytrzymam tego tak bardzo się bojecała noc nie spałam a teraz ciągle na zegarek. Masakra jakasbędę coś wiedzieć czy się coś zapłodniło dopiero kole 14. Czy Wy też tak wariowalyacie czy tylko. Ze mną coś. Nie tak
KarolinaJ79
No właśnie wie pokazywałam mi to ale on mówi ze doniesienia medyczne są takie ze wystarczy do 8 tygodnia ciazy ze wtedy jest zakończony proces implantacji -ehhh strasznie to trudne bo nie chce zaszkodzićA Twój doktor wie o tych zaleceniach Paśnika do 12 tygodnia? 4 tygodnie to jednak spora różnica
reklama
Podziel się: