reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczynki. Śniło mi się dzisiaj ze robiłam testy ciążowe i wszystkie pozytywne ❤️❤️❤️ I pierwsze co to zrobiłam zdjęcie 4 różnych testów i chciałam na forum wstawić 😂😂
Mam nadzieje ze to dobry znak ✊✊✊
Ale ten jeden test był taki wyrazisty ze ahhhh aż się rozmarzyłam i dopuściłam do siebie myśl ze może kiedyś taki zobaczę o będę taka szczęśliwa jak w tym śnie 😍😍😇

Ale to takie trudne strasznie się boję że nic się nie zaplodni[emoji24][emoji24][emoji24]że komórki będą słabej jakości [emoji25][emoji25][emoji25]
Wiem wiem wiem zajmij głowę czymś, nie myśl [emoji9][emoji9][emoji9] wiem że łatwo powiedzieć bo sama byłam w stresie ale zestresowana mamusia to później zestresowane dziecko, wiem co mówię bo na każdym etapie był mega stres [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9] spróbuj jakoś wyluzować, proszę Cię [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Ale to takie trudne strasznie się boję że nic się nie zaplodni😭😭😭że komórki będą słabej jakości 😪😪😪
Ja Ciebie bardzo rozumiem , bo tez się bardzo stresowałam i przeżywałam każdy etap. Po punkcji nie mogłam jeść i spać czekałam na wynik czy coś się udało zapłodnić a później czy zarodeczki rozwijają się . Myślałam tylko o tym😅teraz transfer okazał się udanym , jestem w 5 tygodniu ciąży i nie umiem się cieszyć bo ciagle się boje o kropka , powstrzymuje się żeby co dwa dni nie biegać na betę 😂 I tak zrobiłam ich już 7 😂 musimy sobie jakoś radzić z emocjami , łatwo powiedzieć ale sama nie wiem jak 😂 może macie jakieś rady jak się nie schizowac ? 😂

Dzień dobry dziewczynki. Śniło mi się dzisiaj ze robiłam testy ciążowe i wszystkie pozytywne ❤❤❤ I pierwsze co to zrobiłam zdjęcie 4 różnych testów i chciałam na forum wstawić 😂😂
Mam nadzieje ze to dobry znak ✊✊✊
Ale ten jeden test był taki wyrazisty ze ahhhh aż się rozmarzyłam i dopuściłam do siebie myśl ze może kiedyś taki zobaczę o będę taka szczęśliwa jak w tym śnie 😍😍😇

zobaczysz taki ! juz niebawem :)
ja sobie w ostatniej ciazy tez taki test wysnilam , w nocy przed zrobieniem testu snilo mi sie,ze wyszedl pozytyw i to byl tak realny sen,ze rano nie bylam pewna czy go robilam czy nie , no ale zrobilam nowy i od razu II :)

Ja Ciebie bardzo rozumiem , bo tez się bardzo stresowałam i przeżywałam każdy etap. Po punkcji nie mogłam jeść i spać czekałam na wynik czy coś się udało zapłodnić a później czy zarodeczki rozwijają się . Myślałam tylko o tym😅teraz transfer okazał się udanym , jestem w 5 tygodniu ciąży i nie umiem się cieszyć bo ciagle się boje o kropka , powstrzymuje się żeby co dwa dni nie biegać na betę 😂 I tak zrobiłam ich już 7 😂 musimy sobie jakoś radzić z emocjami , łatwo powiedzieć ale sama nie wiem jak 😂 może macie jakieś rady jak się nie schizowac ? 😂
Masakra jakaś. Dzis już mam wszystkie emocje jakie być mogą strach nudności ból brzucha i już nawet napady płaczu. To jest straszne co musimy przechodzić żeby spełnić największe marzenie.. A tym co to przychodzi nie doceniają tego no nie umiem się z tym pogodzić😭😭😭😭wczorajeżałam na sali po punkcji z dziewczyną co opowiadała że ma znajomych co jedni spodziewają się Dziecka i po co one? Drudzy Narzekaj bo w nocy wstawać muszą. Eh... 😪

A Twój doktor wie o tych zaleceniach Paśnika do 12 tygodnia? 4 tygodnie to jednak spora różnica
No właśnie wie pokazywałam mi to ale on mówi ze doniesienia medyczne są takie ze wystarczy do 8 tygodnia ciazy ze wtedy jest zakończony proces implantacji -ehhh strasznie to trudne bo nie chce zaszkodzić

reklama
Do góry