reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
QUOTE="Joko86, post: 19999036, member: 169656"]
Pamiętam Cię z forum [emoji9][emoji9][emoji9] w tamtym roku podchodziliście do pełnej procedury? Ja się obawiam tych moich komórek, tyle czasu czekają na mnie i boję się że mogą być słabe tym bardziej że nasienie męża naprawdę było kiepskie. Teraz ma mieć badanie w następnym tygodniu i już się boję że po tylu latach to może być mega tragedia [emoji51][emoji51][emoji51]
Wez nie panikuj juz od samego poczatku bo jeszcze nie podeszlas do procedury[emoji4] dobrze wiesz ze do zaplodnienia jest potrzebny 1 PLEMNIK[emoji4][/QUOTE]A idź [emoji23][emoji23][emoji23] jak wszyscy w panice to i ja[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] poza tym to mnie teraz nie ten jeden plemnik martwi tylko te komórki [emoji14][emoji14][emoji14] sama kiedyś mówiłaś że pobierane wcześniej są słabszej jakości mądralo [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Wez nie panikuj juz od samego poczatku bo jeszcze nie podeszlas do procedury[emoji4] dobrze wiesz ze do zaplodnienia jest potrzebny 1 PLEMNIK[emoji4]
A idź [emoji23][emoji23][emoji23] jak wszyscy w panice to i ja[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] poza tym to mnie teraz nie ten jeden plemnik martwi tylko te komórki [emoji14][emoji14][emoji14] sama kiedyś mówiłaś że pobierane wcześniej są słabszej jakości mądralo [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
[/QUOTE]
Pisałaś że boisz się o plemniki a nie o komorki.
To prawda mrożenie robi dobrze zarodki ale komórkom juz nie. Ale ja twraz z mrożonych mialam i sie udało. I nie jednej tu z mrożonych sie udało wie luzik😉

Dobra zobaczymy co mi powie wieczorem [emoji16]
A idź [emoji23][emoji23][emoji23] jak wszyscy w panice to i ja[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] poza tym to mnie teraz nie ten jeden plemnik martwi tylko te komórki [emoji14][emoji14][emoji14] sama kiedyś mówiłaś że pobierane wcześniej są słabszej jakości mądralo [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Pisałaś że boisz się o plemniki a nie o komorki.
To prawda mrożenie robi dobrze zarodki ale komórkom juz nie. Ale ja twraz z mrożonych mialam i sie udało. I nie jednej tu z mrożonych sie udało wie luzik[emoji6][/QUOTE]

reklama
Do góry