reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[PowinnaśQUOTE="Joko86, post: 19996964, member: 169656"]
Widzę że poza anett i poza Anna maria żadnej z Was jeszcze nie znam więc opowiem Wam moją historię. Po 8 latach starań w grudniu 2017 r. zostaliśmy rodzicami. Oczywiście dzięki ivf. Pierwsza procedura i się udało. Ja uzyskałam 19 komórek dzięki stymulacji. Zaplodniono 6 ale do 3 doby dotrwał tylko nasz syn. Jutro zaczynamy walkę drugi raz. Wizyta startowa. Mam jeszcze 7 komórek ale trochę się boję że one mogą być za słabe. Czy któraś z Was próbowała z komórek uzyskanych wcześniej [emoji9]
[/QUOTE]
Powinnaś kojarzyć chyba jeszcze Murawe😊

reklama
Masakra jakaś. Dzis już mam wszystkie emocje jakie być mogą strach nudności ból brzucha i już nawet napady płaczu. To jest straszne co musimy przechodzić żeby spełnić największe marzenie.. A tym co to przychodzi nie doceniają tego no nie umiem się z tym pogodzić😭😭😭😭wczorajeżałam na sali po punkcji z dziewczyną co opowiadała że ma znajomych co jedni spodziewają się Dziecka i po co one? Drudzy Narzekaj bo w nocy wstawać muszą. Eh... 😪
Niestety na świecie nie ma sprawiedliwości ... zawsze tak jest ze jak już coś masz i nie trzeba było się o to starać tak długo tobie doceniamy takich rzeczy. ;( a kiedy miałaś punkcję ?

[PowinnaśQUOTE="Joko86, post: 19996964, member: 169656"]
Widzę że poza anett i poza Anna maria żadnej z Was jeszcze nie znam więc opowiem Wam moją historię. Po 8 latach starań w grudniu 2017 r. zostaliśmy rodzicami. Oczywiście dzięki ivf. Pierwsza procedura i się udało. Ja uzyskałam 19 komórek dzięki stymulacji. Zaplodniono 6 ale do 3 doby dotrwał tylko nasz syn. Jutro zaczynamy walkę drugi raz. Wizyta startowa. Mam jeszcze 7 komórek ale trochę się boję że one mogą być za słabe. Czy któraś z Was próbowała z komórek uzyskanych wcześniej [emoji9]
Powinnaś kojarzyć chyba jeszcze Murawe[emoji4][/QUOTE]Tak mówisz [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] achhh ta moja pamięć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba się minęłyśmy jednak

Ale to takie trudne strasznie się boję że nic się nie zaplodni😭😭😭że komórki będą słabej jakości 😪😪😪
Nie pociesze Cię, 😳🤫
ze swojej perspektywy powiem Ci ze strach nie mija.... teraz jak wiem ze jest zemna w środku jeszcze bardziej się boję. Kazde wyjście do wc jest straezne, corazu zaglądam tez w nocy w majtki 🤦‍♀️ :oczy to tylko mokro po dupku czy to już @.
Mam nadzieję ze nasz strach i schizy kiedyś miną, bo miną prawda????

Jutro od razu daj zastrzyk jak tylko otrzymasz receptę. Ja raz nie dałam bo myślałam że ciąży nie ma😜 nic się nie stało, tylko ja brałam bez wskazań.
A nie dzieje sie Wam nic ze skórą przy tych zastezykach? Ja biorę juz kilka tygodni i bylo ok ale od kilka dni robi mi sie jakby Babel po zastrzyku czerwony i swędzi. Jak bym dostala uczulenie😣

A nie dzieje sie Wam nic ze skórą przy tych zastezykach? Ja biorę juz kilka tygodni i bylo ok ale od kilka dni robi mi sie jakby Babel po zastrzyku czerwony i swędzi. Jak bym dostala uczulenie😣
Brałam całe 9 miesięcy, owszem siniaki albo niefortunne wbicie igły bywało ale nigdy za każdym razem. Może coś zapiekło ale po chwili mijało.

reklama
QUOTE="Joko86, post: 19999036, member: 169656"]
Pamiętam Cię z forum [emoji9][emoji9][emoji9] w tamtym roku podchodziliście do pełnej procedury? Ja się obawiam tych moich komórek, tyle czasu czekają na mnie i boję się że mogą być słabe tym bardziej że nasienie męża naprawdę było kiepskie. Teraz ma mieć badanie w następnym tygodniu i już się boję że po tylu latach to może być mega tragedia [emoji51][emoji51][emoji51]
[/QUOTE]
Wez nie panikuj juz od samego poczatku bo jeszcze nie podeszlas do procedury😊 dobrze wiesz ze do zaplodnienia jest potrzebny 1 PLEMNIK😊

Do góry