reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy coś się stanie jak jeden dzień nie podam zastrzyki neoparin 😒 właśnie zajrzałam w szafke i brakuje mi na dziś a jutto dopiero będę miała receptę z kliniki 😒 ale się wystraszyłam teraz...
Teoretycznie nie powinno się nic stać bo stosowałaś przez dłuższy już czas wiec jej działanie powinno się utrzymać. Ja raz zapomniałam 🤷‍♀️I wszystko jest ok

Dziewczyny czy coś się stanie jak jeden dzień nie podam zastrzyki neoparin 😒 właśnie zajrzałam w szafke i brakuje mi na dziś a jutto dopiero będę miała receptę z kliniki 😒 ale się wystraszyłam teraz...
Tylko nie podwajają dawki tylko zmienisz godzinę podania. Pytałam się wczoraj na wizycie mojego ginekologa ze względu ze tutaj piszecie ze podajecie wieczorem a ja rano a on powiedział ze nie ma to znaczenia 🙂

Dziewczyny do kiedy stosowalności lub wiecie do kiedy stosować encorton w ciazy do którego tygodnia??? Mi kazał pomału odstawiać brać jeszcze tydzień i koniec a ja się boje??😢

Ja w tej samej klinice i brałam antybiotyk w okolicach punkcji, czyli jeden dzień przed i trzy czy cztery dni po punkcji. Więc jak ktoś ma podawany zarodek trzydniowy to rzeczywiście antybiotyk może się zazębiać z transferem.
Ja brałam przed punkcja jeden dzień i dwa dni po. Chodzi o to żeby nie udało się żadne zakażenie.

reklama
Dziewczyny do kiedy stosowalności lub wiecie do kiedy stosować encorton w ciazy do którego tygodnia??? Mi kazał pomału odstawiać brać jeszcze tydzień i koniec a ja się boje??😢
Ja w zaleceniach od immunologa mam tylko napisane ze zaczynamy od 10 mg, w 12 tygodniu 2,5 mg
Wiec pewnie do zera sie schodzi po 12 tyg.
Ja bralam tylko dotad przy nieudanych transferach wiec z doswiadczenia nie poradze:(

Do góry