reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję [emoji4]
Ja jak dostałam maila to się czaiłam że 20 minut żeby go otworzyć tak się bałam [emoji16]
To jest taki ciągły strach, lekki ból, każda wizyta stres.. Oby wszystko było dobrze, tylko o to się modlę [emoji4] Jeśli wszystko się uda to będzie cud, już jest cud bo widziałam i słyszałam bijące serduszko [emoji3590]. Tylko się troszkę obawiam bo przez te mdłości mało jem.. I martwię się żebym kropeczkowi tym nie zaszkodziła.
Tym że nie jesz nic się nie martw ja cała ciąże nic nie jadłam prawie chociaż mdłości nie miałam tylko problem z zapachami oooooooo i to gigantyczny [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] do dziś to pamiętam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Tym że nie jesz nic się nie martw ja cała ciąże nic nie jadłam prawie chociaż mdłości nie miałam tylko problem z zapachami oooooooo i to gigantyczny [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] do dziś to pamiętam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

No u mnie tak samo... Każdy zapach mnie drażni i nawet jak patrze w telewizji jak ktoś gotuję to mnie mdli.. Kurcze, mam nadzieję że to przejdzie szybko bo ciężko tak funkcjonować 🤦‍♀️

Ja w tej samej klinice i brałam antybiotyk w okolicach punkcji, czyli jeden dzień przed i trzy czy cztery dni po punkcji. Więc jak ktoś ma podawany zarodek trzydniowy to rzeczywiście antybiotyk może się zazębiać z transferem.
Ja brałam antybiotyk 4 dni po punkcji bo miałam 19 oocytow więc w dniu transferu i dzień po jeszcze go przyjmowałam

No u mnie tak samo... Każdy zapach mnie drażni i nawet jak patrze w telewizji jak ktoś gotuję to mnie mdli.. Kurcze, mam nadzieję że to przejdzie szybko bo ciężko tak funkcjonować [emoji2356]
Kochana mój mąż lodówkę otwierał w kuchni a ja leżałam w salonie (dodam że to po przeciwnej stronie domu) i myślałam że go zabije [emoji51][emoji51][emoji51] pół ciąży lodówka stała pusta a on ją szorował bo mi wciąż śmierdziała [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] oby Tobie szybciej to przeszło [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9] ja do dziś nie mogę znieść zapachu płynu do mycia podłogi który kiedyś uwielbiałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry