reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję [emoji4]
Ja jak dostałam maila to się czaiłam że 20 minut żeby go otworzyć tak się bałam [emoji16]
To jest taki ciągły strach, lekki ból, każda wizyta stres.. Oby wszystko było dobrze, tylko o to się modlę [emoji4] Jeśli wszystko się uda to będzie cud, już jest cud bo widziałam i słyszałam bijące serduszko [emoji3590]. Tylko się troszkę obawiam bo przez te mdłości mało jem.. I martwię się żebym kropeczkowi tym nie zaszkodziła.
Tym że nie jesz nic się nie martw ja cała ciąże nic nie jadłam prawie chociaż mdłości nie miałam tylko problem z zapachami oooooooo i to gigantyczny [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] do dziś to pamiętam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Tym że nie jesz nic się nie martw ja cała ciąże nic nie jadłam prawie chociaż mdłości nie miałam tylko problem z zapachami oooooooo i to gigantyczny [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] do dziś to pamiętam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

No u mnie tak samo... Każdy zapach mnie drażni i nawet jak patrze w telewizji jak ktoś gotuję to mnie mdli.. Kurcze, mam nadzieję że to przejdzie szybko bo ciężko tak funkcjonować 🤦‍♀️

Ja w tej samej klinice i brałam antybiotyk w okolicach punkcji, czyli jeden dzień przed i trzy czy cztery dni po punkcji. Więc jak ktoś ma podawany zarodek trzydniowy to rzeczywiście antybiotyk może się zazębiać z transferem.
Ja brałam antybiotyk 4 dni po punkcji bo miałam 19 oocytow więc w dniu transferu i dzień po jeszcze go przyjmowałam

No u mnie tak samo... Każdy zapach mnie drażni i nawet jak patrze w telewizji jak ktoś gotuję to mnie mdli.. Kurcze, mam nadzieję że to przejdzie szybko bo ciężko tak funkcjonować [emoji2356]
Kochana mój mąż lodówkę otwierał w kuchni a ja leżałam w salonie (dodam że to po przeciwnej stronie domu) i myślałam że go zabije [emoji51][emoji51][emoji51] pół ciąży lodówka stała pusta a on ją szorował bo mi wciąż śmierdziała [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] oby Tobie szybciej to przeszło [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9] ja do dziś nie mogę znieść zapachu płynu do mycia podłogi który kiedyś uwielbiałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry