reklama
motylek24
Fanka BB :)
Hehe przepisu na leki nie zmienili gratulacjeEstrofem 1, lutinus3x1,dufaston 2x1 i clexane na noc.
Przed samym transwerem przez dwa dni jakiś antybiotyk
I w dniu transweru jakiś zastrzyk w dupke przeciwskurczowy.
Alkalalka82
Jak pomaga niech nie zmieniają haha.Hehe przepisu na leki nie zmienili gratulacje
A tak poważnie to od tej bety jeszcze bardziej boję się chodzić do łazienki...
Gratulacje [emoji9][emoji9][emoji9] u mnie wynik sprawdził mąż i jak powiedział że beta 201 to nie mogłam uwierzyć [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Dziękuję
Ja jak dostałam maila to się czaiłam że 20 minut żeby go otworzyć tak się bałam
To jest taki ciągły strach, lekki ból, każda wizyta stres.. Oby wszystko było dobrze, tylko o to się modlę Jeśli wszystko się uda to będzie cud, już jest cud bo widziałam i słyszałam bijące serduszko . Tylko się troszkę obawiam bo przez te mdłości mało jem.. I martwię się żebym kropeczkowi tym nie zaszkodziła.
Mireczko leczenie zębów w trakcie ciąży jest bardzo ważne, więc może lepiej iść póki lekko boli niż jak się posypie więcej?
Ja wiem, że łatwo jest pow bo ja akurat uwielbiam chodzić do dentysty i nie rozumiem strachu Twojego, ale wiem że w ciąży ważne jest zadbać o to, a czego nie zrobimy dla naszych kropeczkow
Masz racje kochana, jak narazie,, tfu tfu,, przestało mnie boleć, ale mimo wszystko odwiedzę dentystę pewnie prywatnie żeby chociaż zobaczyła co się tam dzieje z tym zębem..
Waleczna36
Dziewczyny czy coś się stanie jak jeden dzień nie podam zastrzyki neoparin właśnie zajrzałam w szafke i brakuje mi na dziś a jutto dopiero będę miała receptę z kliniki ale się wystraszyłam teraz...
motylek24
Jutro od razu daj zastrzyk jak tylko otrzymasz receptę. Ja raz nie dałam bo myślałam że ciąży nie ma nic się nie stało, tylko ja brałam bez wskazań.Dziewczyny czy coś się stanie jak jeden dzień nie podam zastrzyki neoparin właśnie zajrzałam w szafke i brakuje mi na dziś a jutto dopiero będę miała receptę z kliniki ale się wystraszyłam teraz...
Wesoła_Aga
Zaraz koniec miesiąca a ja mam jakieś głupie uczucie, że brakuje nam jakiegoś wyniku
I nie wiem czy to badanie na chlamydię "mi zaliczą" bo to na jakiś antygen mi badali
I nie wiem czy to badanie na chlamydię "mi zaliczą" bo to na jakiś antygen mi badali
Dają antybiotyk przed transferem , jakiegoś konkretnego powodu ??. Jaki brałaś?Jak pomaga niech nie zmieniają haha.
A tak poważnie to od tej bety jeszcze bardziej boję się chodzić do łazienki...
reklama
Waleczna36
Jutro od razu daj zastrzyk jak tylko otrzymasz receptę. Ja raz nie dałam bo myślałam że ciąży nie ma nic się nie stało, tylko ja brałam bez wskazań.
Ale jestem brzydko mówiąc obsrana, dzięki za info
Podziel się: