reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gratulacje [emoji9][emoji9][emoji9] u mnie wynik sprawdził mąż i jak powiedział że beta 201 to nie mogłam uwierzyć [emoji2960][emoji2960][emoji2960]

Dziękuję 😊
Ja jak dostałam maila to się czaiłam że 20 minut żeby go otworzyć tak się bałam 😁
To jest taki ciągły strach, lekki ból, każda wizyta stres.. Oby wszystko było dobrze, tylko o to się modlę 😊 Jeśli wszystko się uda to będzie cud, już jest cud bo widziałam i słyszałam bijące serduszko ❤️. Tylko się troszkę obawiam bo przez te mdłości mało jem.. I martwię się żebym kropeczkowi tym nie zaszkodziła.

Mireczko leczenie zębów w trakcie ciąży jest bardzo ważne, więc może lepiej iść póki lekko boli niż jak się posypie więcej?
Ja wiem, że łatwo jest pow bo ja akurat uwielbiam chodzić do dentysty i nie rozumiem strachu Twojego, ale wiem że w ciąży ważne jest zadbać o to, a czego nie zrobimy dla naszych kropeczkow😊

Masz racje kochana, jak narazie,, tfu tfu,, przestało mnie boleć, ale mimo wszystko odwiedzę dentystę pewnie prywatnie żeby chociaż zobaczyła co się tam dzieje z tym zębem..

Dziewczyny czy coś się stanie jak jeden dzień nie podam zastrzyki neoparin 😒 właśnie zajrzałam w szafke i brakuje mi na dziś a jutto dopiero będę miała receptę z kliniki 😒 ale się wystraszyłam teraz...

Dziewczyny czy coś się stanie jak jeden dzień nie podam zastrzyki neoparin 😒 właśnie zajrzałam w szafke i brakuje mi na dziś a jutto dopiero będę miała receptę z kliniki 😒 ale się wystraszyłam teraz...
Jutro od razu daj zastrzyk jak tylko otrzymasz receptę. Ja raz nie dałam bo myślałam że ciąży nie ma😜 nic się nie stało, tylko ja brałam bez wskazań.

Zaraz koniec miesiąca a ja mam jakieś głupie uczucie, że brakuje nam jakiegoś wyniku :D

I nie wiem czy to badanie na chlamydię "mi zaliczą" bo to na jakiś antygen mi badali 🙄🙄🙄

reklama
Do góry