reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochanie endometrium 8.4 to ja miałam przy ostatnim transferze w 25 DC przy 5 estrofemach dziennie[emoji85]
Który to dzień cyklu?
11 dc. Ostatnio w tym samym dniu miałam 10 mm i estradiol 2500.
małe to mnie nie martwi. Najgorsze jest to ze wczoraj nie podpisaliśmy zgody na transfer a mój mąż już więcej z pracy się nie urwie zwłaszcza w środę o 10, wiec nie wiadomo czy się uda podpisać papiery i czy transfer się odbędzie przez to ze sobie życzą badania co 3 miesiące aktualne.
wczoraj zostawiła w klinice 600 zł. Nieporozumienie z tym wszystkim.

małe to mnie nie martwi. Najgorsze jest to ze wczoraj nie podpisaliśmy zgody na transfer a mój mąż już więcej z pracy się nie urwie zwłaszcza w środę o 10, wiec nie wiadomo czy się uda podpisać papiery i czy transfer się odbędzie przez to ze sobie życzą badania co 3 miesiące aktualne.

Kochana powinni Wam pójść na rękę, przecież nie zawsze partner jest w stanie pojawić się w klinice w tym samym czasie, mój mąż raz miał delegację i po prostu przygotowali dokumenty wcześniej i podjechał podpisać sam zaraz po otwarciu kliniki. Szkoda przecież tracić cyklu i takiego ładnego endometrium

Hej! Dziewczyny przygotowuje sie do criotransferu. Oczywiście lekarz zleca mi badania hormonow co 2 dni. Ale wczoraj zanaczył mi na skierowaniu badanie glukozy i insuliny mimo że robiłam ją przed punkcją w czerwcu. Też tak miałyscie? Wiecie to jest śrwdnio przyjemne badanie i śrenio mam.ochote je robić

reklama
Kiedyś mój maz był w delegacji i podpisał dokumenty w dniu transferu... Z tym że koniecznie musiał być moj podpis.
A papiery chyba ogólnie od zawsze podpisujemy osobno. Ja zazwyczaj na wizycie a mój kiedy może to podjeżdża do kliniki i wtedy podpisuje między pacjentami.

Do góry