Linaaa
Fanka BB :)
Nie dowierzam że to się dziejeJest super!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dowierzam że to się dziejeJest super!
11 dc. Ostatnio w tym samym dniu miałam 10 mm i estradiol 2500.Kochanie endometrium 8.4 to ja miałam przy ostatnim transferze w 25 DC przy 5 estrofemach dziennie[emoji85]
Który to dzień cyklu?
11 dc. Ostatnio w tym samym dniu miałam 10 mm i estradiol 2500.
małe to mnie nie martwi. Najgorsze jest to ze wczoraj nie podpisaliśmy zgody na transfer a mój mąż już więcej z pracy się nie urwie zwłaszcza w środę o 10, wiec nie wiadomo czy się uda podpisać papiery i czy transfer się odbędzie przez to ze sobie życzą badania co 3 miesiące aktualne.
wczoraj zostawiła w klinice 600 zł. Nieporozumienie z tym wszystkim.
Jest super❤ GratulacjeDzień dobry.
Beta 222.
Estradiol 4026
Prog 16.5
Chyba jest dobrze nie? 10 dpt
Największe gratulacje kochana!!! cudowne wieści ale wcale innych się nie spodziewałam mamusiu
A nie dali Ci dziś na wizycie więcej?
Jak jesteś na sztucznym cyklu to do 12tc trzeba brać i później się schodzi bo od 12tygodnia dopiero łożysko zaczyna produkować progesteron
Ja mam brac do 10 września a potem stopniowo schodzić z progesteronu. Czyli co tydzien coraz mniej . Kurcze moze poproś o 1 pudełko i schodz stopniowo
Dzień dobry.
Beta 222.
Estradiol 4026
Prog 16.5
Chyba jest dobrze nie? 10 dpt
Kiedyś mój maz był w delegacji i podpisał dokumenty w dniu transferu... Z tym że koniecznie musiał być moj podpis.11 dc. Ostatnio w tym samym dniu miałam 10 mm i estradiol 2500.
małe to mnie nie martwi. Najgorsze jest to ze wczoraj nie podpisaliśmy zgody na transfer a mój mąż już więcej z pracy się nie urwie zwłaszcza w środę o 10, wiec nie wiadomo czy się uda podpisać papiery i czy transfer się odbędzie przez to ze sobie życzą badania co 3 miesiące aktualne.
wczoraj zostawiła w klinice 600 zł. Nieporozumienie z tym wszystkim.