reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hejo bedziemy w podobnym czasie! Ja 31.08 kwalifikacja do drugiej procedury...
Gdzie zaczynasz?
Ile mialas prob nieudanych? Macie jakas przyczyne znana?
ja jestem zesrana... zaczynam cos co moze nic mi nie dac... a moze tez spelnic nasze marzenie... drugi raz jest dla mnie straszny... boje sie

A to u Ciebie będzie szybciej wiadomo :)

To byłby mój 1 transfer...

Jestem po ektopowej ciąży i 1 niedrożny jajowód. Od 2 lat nic się nie rusza.

NIe dziwie Ci się obaw, sama nie wiem jak to wszystko się potoczy i co zrobię jeżeli zakończy się to niepowodzeniem. Psychiatryk pewnie i kaftan.

reklama
A to u Ciebie będzie szybciej wiadomo :)

To byłby mój 1 transfer...

Jestem po ektopowej ciąży i 1 niedrożny jajowód. Od 2 lat nic się nie rusza.

NIe dziwie Ci się obaw, sama nie wiem jak to wszystko się potoczy i co zrobię jeżeli zakończy się to niepowodzeniem. Psychiatryk pewnie i kaftan.
Nie wiadomo czy szybciej bo tez musze badania porobic i bede w srodku cyklu wtedy wiec i tak bedziemy czekac ze startem...
A ile mieliscie zarodkow - tylko jeden? Bedziecie zmieniac leki do stymulacji?

Dziewczynki ja dostałam narazie pomarańczowe światło .... brakowało mi jeszcze kilku badań dorobiła dzisiaj. Zgody niepodpisane. Estradiol za niski bo gdzieś około 600. Zwiększyli mi dawkę na 3x1 estrofem i w środę kolejna wizyta.
czyli wiem tylko ze nic nie wiadomo. endometrium 8,4 mm
Jakoś mi smutno 🥺
Jak to nic nie wiadomo endometrium obiecujące

Dziewczynki ja dostałam narazie pomarańczowe światło .... brakowało mi jeszcze kilku badań dorobiła dzisiaj. Zgody niepodpisane. Estradiol za niski bo gdzieś około 600. Zwiększyli mi dawkę na 3x1 estrofem i w środę kolejna wizyta.
Jakoś mi smutno [emoji3064]
Kochanie endometrium 8.4 to ja miałam przy ostatnim transferze w 25 DC przy 5 estrofemach dziennie[emoji85]
Który to dzień cyklu?

Jakoś mi smutno 🥺
Endometrium ładne, w środę będzie już idealne :) estradiol nie wiem jaki powinien być, ale przy ostatnim podejściu w dniu włączenia progesteronu i przy endo 10mm miałam 314 pg/ml i było ok ;)

reklama
Do góry