reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi czy jak mialam punkcję w lipcu i @ dostałam normalnie po 28 dniach czy teraz coś mogło się poprzestawiać? Teoretycznie powinnam dostać za 2 dni a nic nie przepowiada tego 😔 nie licząc tego ze za słodkie zabije 🤣🤣🤣🤣 normalnie zawsze wcześniej bolały mnie piersi, brzuch też już pobolewał 😔 we Wrześniu na początku dokładnie mam miec transfer a im bliżej tym bardziej zaczynam się stresować ze wszystko się poprzestawia 😔😔😔

Pewnie mogło, oczywiście im bardziej czeka się na @ tym częściej ona się spóźnia ;)

reklama
U mnie 25 dpt i miałam krwawienie 😔 ale póki co wygląda na jednorazowe, teraz już tylko plamię, mam nadzieję, że to nic poważnego, bo brzuch mnie nie bolał. Próbuję nie wariować, ale każde pójście do toalety to stres 😐 mam nadzieję, że mój Kropek ma się dobrze

Dziewczyny, u mnie w 10 dc niestety beta poniżej 1 :) Ryczałam, krzyczałam i nie chciałam nikogo widzieć :( ciężko było ........ Ale muszę się wziąć w garść i działać dalej ...... i na to wygląda ze czeka mnie scratching przed kolejnym transferem. Powiedzcie mi proszę w jakim terminie dostawałyście okres po nieudanym transferze? normalnie czy czekałyście trochę dłużej??

Kochana ciesz się, ja mam takie mdłości że wytrzymać nie idzie.. Normalnie zwariuje chyba ☹
Podobno bardzo dobrze jak są mdłości, tak mi każdy lekarz mówił na wizycie, ale prawda ciężko wytrzymać, ja 30tc i nadal mam mdłości całe dnie, w piątek w przychodni tak zarzygalam łazienkę, że musiałam sprzątnąć😆, ale na szczęście już rzadko mi się to zdarza

U mnie 25 dpt i miałam krwawienie 😔 ale póki co wygląda na jednorazowe, teraz już tylko plamię, mam nadzieję, że to nic poważnego, bo brzuch mnie nie bolał. Próbuję nie wariować, ale każde pójście do toalety to stres 😐 mam nadzieję, że mój Kropek ma się dobrze
Jak brzuch nie boli to dobry znak , jak tak by spojrzeć na forum to chyba mało która nie miała plamień na początku 😒

Podobno bardzo dobrze jak są mdłości, tak mi każdy lekarz mówił na wizycie, ale prawda ciężko wytrzymać, ja 30tc i nadal mam mdłości całe dnie, w piątek w przychodni tak zarzygalam łazienkę, że musiałam sprzątnąć😆, ale na szczęście już rzadko mi się to zdarza

Coś Ty.. Nadal masz mdłości 😱
Ojaa.. Ja mam od rana cały dzień już tak parę dni.. Normalnie aż jeść nie mogę.. Jak sobie z tym cholerstwem radzić?

reklama
Coś Ty.. Nadal masz mdłości 😱
Ojaa.. Ja mam od rana cały dzień już tak parę dni.. Normalnie aż jeść nie mogę.. Jak sobie z tym cholerstwem radzić?
No podobno przy bliźniakach to normalne. Więc pozostaje mi czekać do porodu chyba... Jedz na siłę bo jak pusty żołądek to jeszcze gorzej mdli, jest dużo sposobów musisz próbować wszystko po kolei, na mnie nic nie działa, ani leki ani domowe sposoby, mam nadzieję, że znajdziesz swój sposób i oby skończyło się na mdłościach bo jak dojdą wymioty to dopiero się wymęczysz, tym bardziej, że musisz pracować

Do góry