reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny może Wy mi coś doradzicie, biorę te zastrzyki neoparin w brzuszek i pojawił się nie mały problem.
Lewa strona mojego brzuszka ma tak wielkie dwa siniaki że aż granatowe.
Ja dotykam to wyczuwam aż "grudki" i od 3 dni daje tylko w prawa stronę ale już widzę drobne siniaczki tam też.
Może macie jakąś złota receptę na to jak się ich pozbyć albo co mogę zrobić innego, może w inne miejsca można je podawać?
Dziękuję za każdą odp i radę 😘😘😘

reklama
Dziewczyny może Wy mi coś doradzicie, biorę te zastrzyki neoparin w brzuszek i pojawił się nie mały problem.
Lewa strona mojego brzuszka ma tak wielkie dwa siniaki że aż granatowe.
Ja dotykam to wyczuwam aż "grudki" i od 3 dni daje tylko w prawa stronę ale już widzę drobne siniaczki tam też.
Może macie jakąś złota receptę na to jak się ich pozbyć albo co mogę zrobić innego, może w inne miejsca można je podawać?
Dziękuję za każdą odp i radę 😘😘😘
Ja dawałam sobie test zastrzyki przez 9 miesięcy. Najlepsze miejsce do bok brzucha ale dość nisko. W ciąży już zaawansowanej było bardzo nisko.

Dziewczyny czy jak zrobię TSH 3 tygodnie po punkcji to nie będzie sztucznie zawyżone?? Czy powinnam odczekać dłużej? W sobotę wyjeżdżam więc przed wyjazdem chciałam zrobić TSH aby w razie czego do transferu w październiku zbić Euthyroxem...
Zrób w sobotę, zobaczysz co wyjdzie. U mnie stymulacja bez wpływu na TSH.

No kurde tak się zdenerwowałam.. Muszę się komuś wyglądać no jakbym nie była. E trakcie procedury chyba bym sobie drinka zrobiła... Nie wiem czy tylko ja tak reaguje. Zadzwoniła do mnie znajoma i o tym o tamtym i w końcu uslyszalam(trochę wiedzą że się staramy i że nie wychodzi, że się leczymy i tyle...) :,, no bo ty nie możesz mieć dzieci bo masz haszimoto.. Mówię pierwsze słyszę mam tylko niedoczynność tarczycy i wyniki od 3 lach bardzo dobre.. No i potem usłyszałam że w czym problem nie mozecue to nie idź i adpotuj co to za problem. Fajnie się komuś takie bzdury gada nie licząc się z uczuciami innych.. Fajnie się radzi nie będąc w takiej sytuacji. Masakra jakaś.. Musiałam powiedzieć kilka emocjonalnych zdań i rozmowa się skończyła. Eh.. 😪

Co za pół mózg 🤦‍♀️

reklama
Do góry