reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi tak czysto hipotetycznie możliwe że przy tak wysokiej becie moja blask. Mogła się jeszcze podzielić i są dwa zarodki ??? 🤔
A ktoś wie kiedy i jka wyglądała schodzenie z encontoru i acardu czy do końca się je bierze i zastrzyki heparyny też, nie mam pojęcia o tym nic a chciałabym jechać do niego to mieć jakąś walizkę informacji jak zawsze 😁
Nie tylko czysto hipotetycznie,ale tez praktycznie moga byc z tego dwa bobasy.Bylo juz tu pare takich ciaz💛💛z Encortonu schodzisz powoli ,nie odstawiasz na raz.Ja bralam do 8 tc,a heparyne? Nie wiem jak ci lekarz zalecil? Przewaznie do konca ciazy ,albo okolo 30 tc.A to ci jej lekarz nie przepisal,ze pytasz?

reklama
Nie tylko czysto hipotetycznie,ale tez praktycznie moga byc z tego dwa bobasy.Bylo juz tu pare takich ciaz💛💛z Encortonu schodzisz powoli ,nie odstawiasz na raz.Ja bralam do 8 tc,a heparyne? Nie wiem jak ci lekarz zalecil? Przewaznie do konca ciazy ,albo okolo 30 tc.A to ci jej lekarz nie przepisal,ze pytasz?

Miałam od ostatniego transferu i mi została, a po tym transferze sama zaproponowałam zeby podawać sobie sama raz dziennie na wieczór. Mam astrzyk, neoparin 400.

AA co do bobasów to teraz mnie lekko zatkało 🤭
Koleżanka tutaj @karo w ten sam dzień bete robiliśmy i w obu przypadkach są wzrosty ale moja jakąś kosmiczna i tak troszkę się wystraszylam że aż tak bardzo wystrzeliła stąd moje pytanie było 🙂

Miałam od ostatniego transferu i mi została, a po tym transferze sama zaproponowałam zeby podawać sobie sama raz dziennie na wieczór. Mam astrzyk, neoparin 400.

AA co do bobasów to teraz mnie lekko zatkało 🤭
Koleżanka tutaj @karo w ten sam dzień bete robiliśmy i w obu przypadkach są wzrosty ale moja jakąś kosmiczna i tak troszkę się wystraszylam że aż tak bardzo wystrzeliła stąd moje pytanie było 🙂

Beta mieści się w normach 😘 u mnie było trochę jakby ponad dzień do przodu 12 dpt 950, a 14 dpt 2009. Heparynę mam zaleconą do końca ciąży, acard do 8tc - to od immunologa po badaniach mutacji. Encorton jeszcze nie wiem do kiedy, bo to dołożył już ginekolog i póki co nie pytałam

reklama
Do góry