annemarie
Fanka BB :)
Przepiekna Beta,spokojnej ciazyMam wyniki kochane.... 13dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepiekna Beta,spokojnej ciazyMam wyniki kochane.... 13dpt
No powiem Ci ze nie koniecznie żądani zdarza się ze jest w 8 tym bardziej ze tak całkowicie 0 to nie masz ! Może warto skontrolować za 2 dni ??6dpt blastocysty już powinna być.
No extra cieszę się ale nie widzę jaka jest wartość po reakcjach i testach siekanych gratulujeMam wyniki kochane.... 13dpt
Czyli za dużo to nie zobaczyła.... Ale liczy się że usg zrobione i NFZ zapłaci za wizytę przepraszam za ironięBo lekarka nie miała USG w gabinecie i szybciutko mnie na chwileczkę wzięła do innego gabinetu. Ani nie wyliczyla tetna ani nie podała długości dziecka no nic. Niestety to wizyta na NFZ była.
Prosze prg 33No extra cieszę się ale nie widzę jaka jest wartość po reakcjach i testach siekanych gratuluje
Lał albę beta!!! Piękna!!! To który dpt???Prosze prg 33
Lał albę beta!!! Piękna!!! To który dpt???
Ja już też mam wynik...
267,00 mIU/ml 11dpt
Dziewczynki ale Wam zazdroszczę tych cudownych wiadomosci [emoji7] i marzę o dniu kiedy też takimi będę mogła z Wami się podzielić [emoji3059]