reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi tak czysto hipotetycznie możliwe że przy tak wysokiej becie moja blask. Mogła się jeszcze podzielić i są dwa zarodki ??? 🤔
A ktoś wie kiedy i jka wyglądała schodzenie z encontoru i acardu czy do końca się je bierze i zastrzyki heparyny też, nie mam pojęcia o tym nic a chciałabym jechać do niego to mieć jakąś walizkę informacji jak zawsze 😁

reklama
6dpt blastocysty już powinna być.
Ja bym zrobiła jeszcze raz, 48h po pierwszym wyniku. U mnie wyszło tylko 62 bhcg 11 dni po transferze 3 dniowego i Pani embriolog mnie przestrzegała żeby wcześniej nie robić bo może wyjść B niska 🙂i tylko nerwy niepotrzebne. Kiedy lekarz kazał zrobić? Na pewno nie w 6 dpt

Do góry