reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki 😍😍😍 niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja 🤷🏻‍♀️ na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon 🤦🏻‍♀️ jakoś przetrwamy 🥰🥰🥰

reklama
Miałam od ostatniego transferu i mi została, a po tym transferze sama zaproponowałam zeby podawać sobie sama raz dziennie na wieczór. Mam astrzyk, neoparin 400.

AA co do bobasów to teraz mnie lekko zatkało 🤭
Koleżanka tutaj @karo w ten sam dzień bete robiliśmy i w obu przypadkach są wzrosty ale moja jakąś kosmiczna i tak troszkę się wystraszylam że aż tak bardzo wystrzeliła stąd moje pytanie było 🙂
Jak sa dwa ,to sa .czekamy na usg😍

Ja już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki 😍😍😍 niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja 🤷🏻‍♀️ na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon 🤦🏻‍♀️ jakoś przetrwamy 🥰🥰🥰

Cudownie ☺ ❤ ❤ ❤ ciekawe skąd te krwawienia? Odpoczywaj 😘

Jest pęcherzyk w macicy i było tętno!!! 🥰 🥰 🥰 🥰 za tydzień wizyta serduszkowa 🥰🥰🥰🥰
Cudnie!😊 Gratulacje!
Mam wyniki kochane.... 13dpt
Ale beta😍 super!
Ja już też mam wynik... :)
267,00 mIU/ml 11dpt
Piękny wynik😊
Odpoczywajcie oboje i rosnijcie zdrowo😊

I po wizycie. Kolejna porcja zastrzyków dołożona. Kolejny podgląd w sobotę. Martwię się trochę bo nie widać prawego jajnika lekarz mowi że jak się bardziej powiększy będzie lepiej widoczny ale jak nie nie będzie dało się pobrać z tego jajnika jajeczek😭 po drugie od dzis mam włączony menopuru przeraża mnie mieszanie tego wszystkiego. Eh...🤦‍♀️

reklama
Witam, czy przenosząc się z jednej kliniki do drugiej powinnam zabrać jakaś swoją dokumentację leczenia? Mam dostęp do wszystkich wyników badań, czy to wystarczy?

Do góry