reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki 😍😍😍 niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja 🤷🏻‍♀️ na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon 🤦🏻‍♀️ jakoś przetrwamy 🥰🥰🥰

reklama
Miałam od ostatniego transferu i mi została, a po tym transferze sama zaproponowałam zeby podawać sobie sama raz dziennie na wieczór. Mam astrzyk, neoparin 400.

AA co do bobasów to teraz mnie lekko zatkało 🤭
Koleżanka tutaj @karo w ten sam dzień bete robiliśmy i w obu przypadkach są wzrosty ale moja jakąś kosmiczna i tak troszkę się wystraszylam że aż tak bardzo wystrzeliła stąd moje pytanie było 🙂
Jak sa dwa ,to sa .czekamy na usg😍

Ja już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki 😍😍😍 niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja 🤷🏻‍♀️ na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon 🤦🏻‍♀️ jakoś przetrwamy 🥰🥰🥰

Cudownie ☺ ❤ ❤ ❤ ciekawe skąd te krwawienia? Odpoczywaj 😘

Jest pęcherzyk w macicy i było tętno!!! 🥰 🥰 🥰 🥰 za tydzień wizyta serduszkowa 🥰🥰🥰🥰
Cudnie!😊 Gratulacje!
Mam wyniki kochane.... 13dpt
Ale beta😍 super!
Ja już też mam wynik... :)
267,00 mIU/ml 11dpt
Piękny wynik😊
Odpoczywajcie oboje i rosnijcie zdrowo😊

I po wizycie. Kolejna porcja zastrzyków dołożona. Kolejny podgląd w sobotę. Martwię się trochę bo nie widać prawego jajnika lekarz mowi że jak się bardziej powiększy będzie lepiej widoczny ale jak nie nie będzie dało się pobrać z tego jajnika jajeczek😭 po drugie od dzis mam włączony menopuru przeraża mnie mieszanie tego wszystkiego. Eh...🤦‍♀️

reklama
Witam, czy przenosząc się z jednej kliniki do drugiej powinnam zabrać jakaś swoją dokumentację leczenia? Mam dostęp do wszystkich wyników badań, czy to wystarczy?

Do góry