Ja już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon jakoś przetrwamy
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Zrób równo po 48h wtedy jest najbardziej miarodajny wynik. Ja dostałam taka inf w klinice.qDobrze robisz, że jednak powtórzysz. Tak na wszelki wypadek
Margoolcia
Sens tkwi w budżecie. Przychodnia może mieć mniej sprzętu do USG gdy jest w ogólnym gabinecie z dostępem wielu specjalistów. Inaczej byłby dedykowany tylko ginekologii.Nigdy nie pojmę jaki jest sens gabinetu ginekologicznego bez usg.
annemarie
Jak sa dwa ,to sa .czekamy na usgMiałam od ostatniego transferu i mi została, a po tym transferze sama zaproponowałam zeby podawać sobie sama raz dziennie na wieczór. Mam astrzyk, neoparin 400.
AA co do bobasów to teraz mnie lekko zatkało
Koleżanka tutaj @karo w ten sam dzień bete robiliśmy i w obu przypadkach są wzrosty ale moja jakąś kosmiczna i tak troszkę się wystraszylam że aż tak bardzo wystrzeliła stąd moje pytanie było
mary.m
Ja już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon jakoś przetrwamy
Cudownie ☺ ❤ ❤ ❤ ciekawe skąd te krwawienia? Odpoczywaj
Netiaskitchen
Powiem Ci że ja tego też nie zrozumiem nigdyNigdy nie pojmę jaki jest sens gabinetu ginekologicznego bez usg.
katherinnn
Cudnie! Gratulacje!Jest pęcherzyk w macicy i było tętno!!! za tydzień wizyta serduszkowa
Ale beta super!Mam wyniki kochane.... 13dpt
Piękny wynikJa już też mam wynik...
267,00 mIU/ml 11dpt
Odpoczywajcie oboje i rosnijcie zdrowoJa już po USG. Maluszek ma się dobrze i już było widać rączki i nóżki niestety krwawienia nie udało się zlokalizować. Dziecko bardzo aktywne więc dotlenione wszystko jest ok. Krwiaka nie widać i nic się nie odkleja na razie dostalam cyclonamine i będę schodzic z encortonu. Mam nadzieję, że to coś pomoże. Na razie dalej leżenie ewentualnie balkon jakoś przetrwamy
Lekarz myśli czy może nie przez któryś lek lub jakaś bakteria? Znów zrobię mocz z posiewem, ale wymazu z szyjki nie mogę zrobić przez te krwawieniaCudownie ☺ ❤ ❤ ❤ ciekawe skąd te krwawienia? Odpoczywaj
I po wizycie. Kolejna porcja zastrzyków dołożona. Kolejny podgląd w sobotę. Martwię się trochę bo nie widać prawego jajnika lekarz mowi że jak się bardziej powiększy będzie lepiej widoczny ale jak nie nie będzie dało się pobrać z tego jajnika jajeczek po drugie od dzis mam włączony menopuru przeraża mnie mieszanie tego wszystkiego. Eh...
reklama
Podziel się: