Serio? Współczuję Ci pierwszy raz takie coś słyszę, bez sensu tylko szprycuja Cie lakami teraz i co najgorsze dali nadzieję jeszczeLeki mam dalej przyjmować bo dzwoniłam do kliniki powiedzieli mi tez ze 17 beta moze byc wyższa
reklama
Tak mi powiedział. Komórki od młodych dziewczynChyba ta cena to wlasnie za adopcje komorki?
Olgaocz
Zaciekawiona BB
A jaka klasa tych zarodków była? I jaki protokół? U nas tez czynnik męski i to była długa droga, ale się udało. Czasem los jest przewrotny- u nas nie było zarodków jeden jak ocalał to był sukces i na trzy transfery biochemiczna i potem urodzenie. A teraz trzy transfery i nic.
[/QUOTEjestem troszkę xielona w tym temacie to bylo moje pierwsze ivf. Wypis w załączniku
Załączniki
dla mnie to i tak dużo.No to podchodzimy razem do drugiej próby, ja powinnam mieć 2 transfer we wrześniu pod koniec mniej więcej jeśli dobrze pójdzie czego i Tobie życzę
Nie co ponad 20tys płaciłam za in vitro z KD. Adopcja o wiele tańsza
Olgaocz
Zaciekawiona BB
juz straciłam nadzieję dzis zrobiłam test i nic z tego negatywnySerio? Współczuję Ci pierwszy raz takie coś słyszę, bez sensu tylko szprycuja Cie lakami teraz i co najgorsze dali nadzieję jeszcze
To były dwie morule nawet nie blastocysty to rokuje kiepsko. Raczej kolejne podejście i zmiana protokołu może poprawi jakość zarodków. Z takich zarodków rodzą się dzieci ale znacznie rzadziej. U was czynnik męski czyli warto zrobić FAMSi.
Olgaocz
Zaciekawiona BB
Jestem tu nowa jeszcze nue igarniam forum gdzieś dziewczyna mi napisała swoja drogę i jakie badania warto wykonać nie potrafię odnaleźć tego postuTo były dwie morule nawet nie blastocysty to rokuje kiepsko. Raczej kolejne podejście i zmiana protokołu może poprawi jakość zarodków. Z takich zarodków rodzą się dzieci ale znacznie rzadziej. U was czynnik męski czyli warto zrobić FAMSi.
Czynnik męski to badania kariotypu ty tez. Do tego on AZF i CFTR. Reszta powinna być wypisana w epikryzie ja sytuacja wyglada. Te zarodki miały małe szanse nie szukaj jeszcze problemów u siebie.Jestem tu nowa jeszcze nue igarniam forum gdzieś dziewczyna mi napisała swoja drogę i jakie badania warto wykonać nie potrafię odnaleźć tego postu
reklama
Olgaocz
Zaciekawiona BB
Rany co to wszystko znaczy jestem zielonaCzynnik męski to badania kariotypu ty tez. Do tego on AZF i CFTR. Reszta powinna być wypisana w epikryzie ja sytuacja wyglada. Te zarodki miały małe szanse nie szukaj jeszcze problemów u siebie.
Podziel się: