reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja za to zawsze pożerałam literaturę tonami. Jestem zapisana do biblioteki i regularnie korzystam, bo nie mam już miejsca na książki żeby kupować...
Mnie mama kiedyś zapisała z nadzieją, ze to coś zmieni. No, ale nieee:p ale kiedyś dostęp do Literatury był inny. Ja miałam inaczej bo jak mnie coś zainteresowało jakiś przedmiot to cały podręcznik potrafiłam przeczytać. Teraz to jest mnóstwo książek trudna tematyka naukowa a wyłożona w taki sposób ze 8 latek zrozumie:-)

Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem :p ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....
U mnie zawsze on odkurza... Zmywarkę też mamy... W sumie mówi że nie mam pracy, bo przecież pralka pierze a nie ja... Ja niestety robię wszystko szybko, przez co on myśli że to nie jest pracochłonne... 😕

Mnie mama kiedyś zapisała z nadzieją, ze to coś zmieni. No, ale nieee:p ale kiedyś dostęp do Literatury był inny. Ja miałam inaczej bo jak mnie coś zainteresowało jakiś przedmiot to cały podręcznik potrafiłam przeczytać. Teraz to jest mnóstwo książek trudna tematyka naukowa a wyłożona w taki sposób ze 8 latek zrozumie:-)
Nie to co kiedyś... Ja nie potrafiłam fizyki pojąć... Reszta to była bułka z masłem... A już nawet liceum bez fizyki wybrałam...

Ja od ok miesiąca mam suszarkę i muszę powiedzieć super zakup. Nie żałuję ani trochę. Trochę długo to suszenie trwa ( dłużej niż pranie) ale na pewno krócej niż gdybym suszyla rozwieszone oczywiście w mojej salono-suszarni.
U mnie czasem pranie"schnie" na suszarce aż nie zostsnie zpowrotem założone na siebie 🙈🙊🙊😎😎

Eee tam... Porażka za porażką w tym moim wychowywaniu... Mój mąż to taki wieczny Piotruś Pan. Matka za nich wszystko robiła w domu (mężuś i trzech synków) i tak jest nauczony, więc wszystko muszę wywalczyć. A u mnie zupełnie odwrotnie, bo mieszkanie moje I ja ogarniam absolutnie wszystko 😔. Niezupełnie mi taki układ pasuje, ale małymi krokami próbuję to ułożyć...
Niezła jesteś tak swoją drogą 🤣🤣🤣
Jeszcze malo wiesz co sie dzialo ;)

reklama
JA w podstawowce duzo czytalam nawet mialam 3 miejsce szkole za przeczytanie najwiecej ksiazek z biblioteki - kochalam anie z Zielonego wzgorza - na netflix jest wersja Anne ale to juz nie to samo ;)

Do góry