No i du.pa, nie mam te załączyć pliku . Mogę wysyłać tylko same zdjęcia.
Smsem @bazylia128 też nie mogę
No to się kuwa nawysyłałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie mama kiedyś zapisała z nadzieją, ze to coś zmieni. No, ale nieee ale kiedyś dostęp do Literatury był inny. Ja miałam inaczej bo jak mnie coś zainteresowało jakiś przedmiot to cały podręcznik potrafiłam przeczytać. Teraz to jest mnóstwo książek trudna tematyka naukowa a wyłożona w taki sposób ze 8 latek zrozumie:-)Ja za to zawsze pożerałam literaturę tonami. Jestem zapisana do biblioteki i regularnie korzystam, bo nie mam już miejsca na książki żeby kupować...
Czyli „ chciałam dobrze a wyszło jak zwykle” bueheheNo i du.pa, nie mam te załączyć pliku . Mogę wysyłać tylko same zdjęcia.
U mnie zawsze on odkurza... Zmywarkę też mamy... W sumie mówi że nie mam pracy, bo przecież pralka pierze a nie ja... Ja niestety robię wszystko szybko, przez co on myśli że to nie jest pracochłonne...Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....
Nie to co kiedyś... Ja nie potrafiłam fizyki pojąć... Reszta to była bułka z masłem... A już nawet liceum bez fizyki wybrałam...Mnie mama kiedyś zapisała z nadzieją, ze to coś zmieni. No, ale nieee ale kiedyś dostęp do Literatury był inny. Ja miałam inaczej bo jak mnie coś zainteresowało jakiś przedmiot to cały podręcznik potrafiłam przeczytać. Teraz to jest mnóstwo książek trudna tematyka naukowa a wyłożona w taki sposób ze 8 latek zrozumie:-)
U mnie czasem pranie"schnie" na suszarce aż nie zostsnie zpowrotem założone na siebieJa od ok miesiąca mam suszarkę i muszę powiedzieć super zakup. Nie żałuję ani trochę. Trochę długo to suszenie trwa ( dłużej niż pranie) ale na pewno krócej niż gdybym suszyla rozwieszone oczywiście w mojej salono-suszarni.
hehehehehe jak moglas nie doczytac Jedyna ksiazka w bibliotece na ktara trzeba bylo czekacTo jest pewnie kobietka taka jak my, która gra kogoś kim nie jest.
Zapomnialam! To tez czytałam ale nie do końca. Za to KIDS obejrzałam
Jeszcze malo wiesz co sie dzialoEee tam... Porażka za porażką w tym moim wychowywaniu... Mój mąż to taki wieczny Piotruś Pan. Matka za nich wszystko robiła w domu (mężuś i trzech synków) i tak jest nauczony, więc wszystko muszę wywalczyć. A u mnie zupełnie odwrotnie, bo mieszkanie moje I ja ogarniam absolutnie wszystko . Niezupełnie mi taki układ pasuje, ale małymi krokami próbuję to ułożyć...
Niezła jesteś tak swoją drogą
nic sie nie stalo kochanie - ja i tak jakos tez mam chyba teraz za slabe nerwy na takie czytanieNo i du.pa, nie mam te załączyć pliku . Mogę wysyłać tylko same zdjęcia.
JA w podstawowce duzo czytalam nawet mialam 3 miejsce szkole za przeczytanie najwiecej ksiazek z biblioteki - kochalam anie z Zielonego wzgorza - na netflix jest wersja Anne ale to juz nie to samoMnie mama kiedyś zapisała z nadzieją, ze to coś zmieni. No, ale nieee ale kiedyś dostęp do Literatury był inny. Ja miałam inaczej bo jak mnie coś zainteresowało jakiś przedmiot to cały podręcznik potrafiłam przeczytać. Teraz to jest mnóstwo książek trudna tematyka naukowa a wyłożona w taki sposób ze 8 latek zrozumie:-)