reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie to co kiedyś... Ja nie potrafiłam fizyki pojąć... Reszta to była bułka z masłem... A już nawet liceum bez fizyki wybrałam...
JPRDL fiza i matematyka to moj koszmar liceum - kiedys nauczyciel z fizyki stawial takie plusy za dobra odpowiedz w zeszycie, za trzy mialas piatke - to kiedys podrobilam sobie te plusy z jego podpisem i dzieki temu nie mialam komisa z fizyki 👍😂😂 Ja mysle ze wszystko zalezy od sameg onauczyciela bo na studiach przedmioty scisle juz mi tak nie sprawialy trudnosci ;)

reklama
Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
To mam wysłać do ciebie i do: @bazylia128, @kate_p7 , @cikulinka , @anett96
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie🤔. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy 😅
A ja wam powiem, że chyba nie chce poznawać in vitro oczami Rozenkowej. Kiedyś czy dziś to jest babka z kasą, zapedami do showbiznesu. Dla mnie in vitro to też wewnętrzne przeżycie, nie powiem że lekkie i dużo bardziej wolę poznawać wasze historie niż takiej celebrytki. q

JPRDL fiza i matematyka to moj koszmar liceum - kiedys nauczyciel z fizyki stawial takie plusy za dobra odpowiedz w zeszycie, za trzy mialas piatke - to kiedys podrobilam sobie te plusy z jego podpisem i dzieki temu nie mialam komisa z fizyki 👍😂😂 Ja mysle ze wszystko zalezy od sameg onauczyciela bo na studiach przedmioty scisle juz mi tak nie sprawialy trudnosci ;)
Masz rację... Bardzo dużo zależy od nauczyciela...

reklama
Do góry