reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja bym bardzo chętnie przygarnęła w mobi [emoji16][emoji16]Mam he to pobrać tylko w Mobi i epub
Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.Ja bym bardzo chętnie przygarnęła w mobi
To mam wysłać do ciebie i do: @bazylia128, @kate_p7 , @cikulinka , @anett96
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy
KarolinaJ79
Hihi prawie ze nie - ale mi wyszłoWooowwwww a oddychalas jak to pisalas jednym ciagiem ?????
nieagatka
Znasz chomikuj? Tam masz za free inne formaty też [emoji16]Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie[emoji848]. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy [emoji28]
Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....Wiesz... Ja kiedyś byłam taką perfekcjoniska, że uważałam że sama wszystko zrobię najlepiej... Gotowanie, sprzątanie, zakupy. Ale w pewnym momencie odpuściłam. Dużo pracuję i nie chcę ciągnąć drugiego etatu w domu... Dlatego przeżyję parówki na śniadanie, przypieczone schabowe na obiad czy podłoga umyta niezgodnie ze słojami . Ważne żeby ktoś to zrobił zamiast mnie . Mój też próbuje się bronić ze nie umie, ale nie odpuszczam
bazylia128
OKAJak wieczorem siądę na kompa to wyślę Ci te 2 formaty w których mogłam to pobrać. Zobaczymy czy odczytasz . Z pdf to wiem że problemów nie ma bo często sciagalam i wysyłałam kumpeli
Udało mi się ogarnąć mobi wiec mi nieOk, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy
bazylia128
hehehehehe u mnie ta rumba nie daje rady bo mam psy Ja to bym suszarke chciala - ale jeszcze nie mamJa mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....
reklama
Ja miałam psa i dlatego kupiliśmy rumbę bo nie mogłam znieść tej sierści wybijającej się w nogi ubranie fuuuu. A jak byłam dzieckiem to miałam psy i jakoś mi nie przeszkadzały. Mamy pralko- suszarkę i nie wszystko można suszyć a i ubrania po suszeniu mają inny zapach. Jednak gdy coś szybko trzeba, albo zima jest i mam duzo pościeli to mistrzostwo taka suszarka.hehehehehe u mnie ta rumba nie daje rady bo mam psy Ja to bym suszarke chciala - ale jeszcze nie mam
Podziel się: