reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A tak wogole to zbadałam poziom kwasu foliowego i wyszło mi 13. To tak w połowie normy a kwas biorę od 3 lat🤔🤔 nie za mało?

reklama
Ja bym bardzo chętnie przygarnęła w mobi
emoji16.png
emoji16.png
Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
To mam wysłać do ciebie i do: @bazylia128, @kate_p7 , @cikulinka , @anett96
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie🤔. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy 😅

Ok, to gdzieś za 2 godzinki bo jeszcze na dworze sobie ogarniam.
To mam wysłać do ciebie i do: @bazylia128, @kate_p7 , @cikulinka , @anett96
Kogoś pominęłam? Tylko się nie napalajcie, bo nie wiadomo czy odczytacie[emoji848]. Pierwszy raz kupiłam ebook, bo tak to zawsze kradnę pdfy [emoji28]
Znasz chomikuj? Tam masz za free inne formaty też [emoji16]

Wiesz... Ja kiedyś byłam taką perfekcjoniska, że uważałam że sama wszystko zrobię najlepiej... Gotowanie, sprzątanie, zakupy. Ale w pewnym momencie odpuściłam. Dużo pracuję i nie chcę ciągnąć drugiego etatu w domu... Dlatego przeżyję parówki na śniadanie, przypieczone schabowe na obiad czy podłoga umyta niezgodnie ze słojami 😜. Ważne żeby ktoś to zrobił zamiast mnie 😀. Mój też próbuje się bronić ze nie umie, ale nie odpuszczam 💪💪💪
Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem :p ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....

Ja mam tak samo;-) a wiesz jak mój świetnie gotuje i jak nie gadam mu nad uchem :p ogółem lubi to a ja mam ugotowane;-P Nawet rombe mi kupił żebym nie musiała odkurzać, jeszcze zmywarkę mamy i mówię Ci luksus:-) tylko nie wiem czemu taka zmęczona chodzę....
hehehehehe u mnie ta rumba nie daje rady bo mam psy ;) Ja to bym suszarke chciala - ale jeszcze nie mam ;)

reklama
hehehehehe u mnie ta rumba nie daje rady bo mam psy ;) Ja to bym suszarke chciala - ale jeszcze nie mam ;)
Ja miałam psa i dlatego kupiliśmy rumbę bo nie mogłam znieść tej sierści wybijającej się w nogi ubranie fuuuu. A jak byłam dzieckiem to miałam psy i jakoś mi nie przeszkadzały. Mamy pralko- suszarkę i nie wszystko można suszyć a i ubrania po suszeniu mają inny zapach. Jednak gdy coś szybko trzeba, albo zima jest i mam duzo pościeli to mistrzostwo taka suszarka.

Do góry