reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

MajaSauer witaj wśród nas. Nie martw się, będzie dobrze. trzymam kciuki żeby to był Twój pierwszy i ostatni raz:tak:.
Drk masz trochę pod górke ale nie martw się będzie ok. ja też czekam az pozbędę się torbieli. Uda nam się tego paskudztwa pozbyć:tak:i zostaniemy mamami;-).

reklama
Witajcie Kobietki :-)

u mnie również masa śniegu, a nie mam nikogo kto by mi tu choć troszkę odśnieżył - ale co tam :-D

lawendowy sen włącze Adel na poczet Twoich dobrych wyników!

TeQuila i Milagros - mocno trzymam kciuki za dzisiejsze betki i czekam na dobre wieści &&&&&

Sony Sony mam w piątek wizytę z usg :-)

pozdrawiam wszystkie z mojej śnieznej krainy :-):-D:-):-D:-)

Gotadora ciekawe czy już zobaczysz pęcherzyki:-)
Milagros dla ciebie oczywiście moc ciążowych fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dowiem się chyba ostatnia o waszych pozytywnych betach bo mam 3 zmianę w pracy i coś koło 20 wróce.

Witam :-)

MajaSauer witaj, życzę powodzenia w staraniach, co do wyboru lekarza to niestety nie pomogę bo ja podchodziłam w Invimedzie w Gdyni. Z tego co pamiętam to dziewczyny chwaliły dr Gizlera z Invimedu z Wrocławia

Gotadora wyspałaś się? Tylko nie odśnieżaj sama, wiesz, że nie możesz teraz się przemęczać.

Tequila, Milagros dziewczyny za Was kciuki zaciśnięte od rana, będzie dobrze :tak:

Zuzia jeszcze tylko kilka dni i maluszki będą w brzusiu, musisz wytrzymać

TEQUILA, MILAGROS trzymam kciuki !!!:tak:
madzialenak dzięki za fb!
Kinga trzymam za Ciebie z całego serca kciuki strasznie Ci kibicuję taka silna babka z Ciebie!!!
Drk czas szybko leci raz dwa i będziesz się chwaliła wysoką betą!!!
Maja witaj :-) napisz coś więcej o sobie
Anikka jak się czujesz po transferze?

reklama
Madzialenak :-) dziękuje, wyspałam się :-D ja o 22giej ściszyłam O.N.A. ( mrok ;-) ) więc i babsko przestało szyć :-D

z odśnieżania jedynie autko musze, chodnik - trudno, niech patrzą jak chodzą :rofl2:

Do góry