reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie moje kochane!
Bardzo Wam dziekuje za kciuki,fluidki i cieple slowa..albo nie zeby nie zapeszyc ;)
Wracam do domku z labo i nie pozostaje mi nic innego jak czekac
Nie wiem jak dam rade zoladek mi od rana sciska,zemdlilo mnie rano z nerwow,masakra
Mam nadzieje ze dzisiejszy dzien okaze sie najcudowniejszym od lat!
Wszystkim zycze cudownego dnia i za wszyskie potrzebujace &&&&&&&&&&

Miliaa - no z tymi komoreczkami to jest dylemat - sama nie wiem co bym zrobila...
a co do crio to ty podchodzilas na stymulowanym - ja wlasnie sie stymuluje ale cos kiepsko idzie mialo byc 5 tygodni juz jest 8 - bym wiedziala ze tak bedzie ti chyba bym sie nie zdecydowala - no ale twoj przyklad ze sie udaje daje mi nadzieje:)
Zuzia...ja tez dlugo walczylam...i tez mialam problemy wlasnie z endometrium, jeszcze jakies torbiele, nie chcieli mnie dopuscic do crio itd itd...najwazniejsze to nie poddawac sie!! trzeba byc silnym i mocno wierzyc, ze sie uda...ja mimo tych wszystkich niepowodzen, placzu caly czas wierzylam, ze jakos damy rade!! to teraz w ciebie wierze i zobaczysz, ze jak pojedziesz na usg to w koncu wyznacza ci termin transferu!:tak:

anna...bardzo sie ciesze, ze zobaczylas swojego maluszka!! super, ze wszystko jest wporzadku! gratulacje mamusiu!

Tequila, Milagors...dziewczyny zaciskam kciuki i czekam na te wysokie bety!!!:tak::-)

Tequila, kciuki zaciskam za szczesliwa 16, aby to byl najszczesliwszy dzien i godzina w Twoim zyciu. A moj kot dzis sam odstawia szalone tence :tak:hihihi

Tequilka, milagros trzymam kciuki za wasze bety!!!!

Pytanko, czy po wczesnym poronieniu i samoistnym oczyszczeniu @ należy się spodziewać w okolicach terminu? Czy cykl po ivf bardzo się rozjeżdża?

reklama
Witajcie dziewczyny!!!! Trzymam kciuki za WSZYSTKIE TESTUJĄCE, WSZYSTKIE SPODZIEWAJĄCE SIĘ, WSZYSTKIE WYCZEKUJĄCE!!!! WOGÓLE ZA WAS CO DO JEDNEJ!!!!!
MARTKA!!!! Piszę do Ciebie, ja miałam kilka poronień, w tym biochemiczną i puste jajo płodowe, jak i pozamaciczną i tak bardzo mi smutno było jak śledziłam Twoje wyczekiwania i potem :-(efekt. Martka jak już miałaś krwawienie oczyszczające, to to jest jakby powiedzieć przyjęte za krwawienie jakby niby miesiączka, i kolejne powinnaś mieć za ok.miesiąc po nim, bo jak nie ma krwawienia, a beta spada, to okres pojawia się gdy beta spadnie do ZERA, ale skoro Ty już miałaś to krwawienie, tzn., że organizm sam sobie dał radę i od tego krwawienia cykl się zaczyna kolejny

Ostatnia edycja:
Do góry