reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Tequilka, milagros trzymam kciuki za wasze bety!!!!
Pytanko, czy po wczesnym poronieniu i samoistnym oczyszczeniu @ należy się spodziewać w okolicach terminu? Czy cykl po ivf bardzo się rozjeżdża?
Martka273 - ja miałam prawie w terminie ostatnio. Chociaż ciut później niż normalnie ( przeważnie 28 dni około, a teraz 31).
Molla
GOTADORA!!! TY JUŻ MAMUSIA JESTEŚ!!!! I CHYBA DUBELTOWA!!!!
Moje skromne kciuki ciągle zaciśnięte.
SONY też już do mamuś się zalicza, a ja miałam być po niej.... tak sobie obiecałam....
ale coż jak plemnik ciągle mi ucieka;-) nie idzie się póki co dogadać, a on niezbędny do naszych starań jest
SONY też już do mamuś się zalicza, a ja miałam być po niej.... tak sobie obiecałam....
ale coż jak plemnik ciągle mi ucieka;-) nie idzie się póki co dogadać, a on niezbędny do naszych starań jest
kwiatuszekq20
Molla
A co do cykli, to ja po IVF mam teraz co 24-26 dni, coś ta stymulacja wpłynęła na moje cykle i do tego moja @ trwa od tamtej pory tylko 1,5 dnia!!!!! I jeszcze do tego praktycznie bez podpasek by się obyło, wkładki wystarczają>
jak poszłam na sprawdzające usg po torbielach, które po stymulacji wysąpiły, to 9 dnia cyklu już miałam OWULACJĘ!!!! Tak, że stymulacja nie jest obojętna naszym organizmom
jak poszłam na sprawdzające usg po torbielach, które po stymulacji wysąpiły, to 9 dnia cyklu już miałam OWULACJĘ!!!! Tak, że stymulacja nie jest obojętna naszym organizmom
GOTADORA!!! TY JUŻ MAMUSIA JESTEŚ!!!! I CHYBA DUBELTOWA!!!!
Molla dziękuje Ci bardzo :-) a ja trzymam kciuki co by ten żołnierzyk już nie uciekał i przeszedł w ofensywę i ... no już nie będę kończyć co ma zrobić, ale wszyscy wiemy :-) &&&&&
Kinga_1
Molla - ja miałam na ostatnim podglądaniu 6 pęcherzyków ( w piątek). Wiem, że to nie jest dużo, ale przy moim amh ( 0,4 lub może nawet już niższym) to nie mogę oczekiwać cudów. Dla mnie będzie cudem jak 1 maluszek ze mną zostanie.
mgielka888
Dziewczynki dawajcie jak najszybciej te wyniki bo sie nie moge doczekać(tak jak bym sama na nie czekała )kazda pozytywna wiadomość to dla mnie większa nadzieja że może i mi się uda
Dodatkowo chciałam zapytać która z was podchodziła do crio na cyklu naturalnym i jak to wyglądało, ponieważ ja czekam teraz na okres(jak nigdy wcześniej ) i zamierzam podchodzić w tym miesiącu jeszcze. Tak myślę że na cyklu naturalnym bo skoro ja jestem zdrowa(czyli mam w porządku endo, jajeczkowanie jest, nie wiem tylko na pewno czy mi pecherzyki pękają bo tego nie sprawdzałam) Ale to wszystko chyba od lekarza zależy....
Dodatkowo chciałam zapytać która z was podchodziła do crio na cyklu naturalnym i jak to wyglądało, ponieważ ja czekam teraz na okres(jak nigdy wcześniej ) i zamierzam podchodzić w tym miesiącu jeszcze. Tak myślę że na cyklu naturalnym bo skoro ja jestem zdrowa(czyli mam w porządku endo, jajeczkowanie jest, nie wiem tylko na pewno czy mi pecherzyki pękają bo tego nie sprawdzałam) Ale to wszystko chyba od lekarza zależy....
reklama
AAAAAAAAAA
Beta 10dzien: 275,5 !!!!!!
Tylko mam mega hiperke bo estradiol prawie 7tys a progesteron 400. Lece do lekarza bo sie musze leczyc bo ledwo zyje...
Dziekuje wdzystkim za dobre slowa, wsparcie i za to ze jestescie !!!
Beta 10dzien: 275,5 !!!!!!
Tylko mam mega hiperke bo estradiol prawie 7tys a progesteron 400. Lece do lekarza bo sie musze leczyc bo ledwo zyje...
Dziekuje wdzystkim za dobre slowa, wsparcie i za to ze jestescie !!!
Podziel się: