reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najczęściej taki cykl jest bezowulacyjny i miesiączkę następną możesz dostać z lekkim opóźnieniem, tzn. troszkę dłuższy cykl niż zwykle, a potem już normalnie

reklama
Tequilka, milagros trzymam kciuki za wasze bety!!!!

Pytanko, czy po wczesnym poronieniu i samoistnym oczyszczeniu @ należy się spodziewać w okolicach terminu? Czy cykl po ivf bardzo się rozjeżdża?

Martka273
- ja miałam prawie w terminie ostatnio. Chociaż ciut później niż normalnie ( przeważnie 28 dni około, a teraz 31).

GOTADORA!!! TY JUŻ MAMUSIA JESTEŚ!!!! I CHYBA DUBELTOWA!!!!:tak:
Moje skromne kciuki ciągle zaciśnięte.
SONY też już do mamuś się zalicza, a ja miałam być po niej....:szok: tak sobie obiecałam....
ale coż jak plemnik ciągle mi ucieka;-) nie idzie się póki co dogadać:eek:, a on niezbędny do naszych starań jest:sorry:

KINGA!!! Zaangażowłam się również w Twoje przygotowania, trzymam&&&&& BY TO BYŁY TWOJE OSTATNIE I NA MAXXXX SKUTECZNE. Wiem, że pisałaś, ale nie znajdę tak szybko, ile miałaś wstępnie pęcherzyków?

Hej laski a ja ulepilam bałwana :)
jutro idziemy po poludniu z emkiem po skierowanie na kariotypy na nfz czeka sie tydzien na badanie i pozniej 6tyg na wyniki wiec ciesze sie ze cos do przodu
19022013228.jpg

A co do cykli, to ja po IVF mam teraz co 24-26 dni, coś ta stymulacja wpłynęła na moje cykle i do tego moja @ trwa od tamtej pory tylko 1,5 dnia!!!!! I jeszcze do tego praktycznie bez podpasek by się obyło, wkładki wystarczają>
jak poszłam na sprawdzające usg po torbielach, które po stymulacji wysąpiły, to 9 dnia cyklu już miałam OWULACJĘ!!!! Tak, że stymulacja nie jest obojętna naszym organizmom:baffled:

GOTADORA!!! TY JUŻ MAMUSIA JESTEŚ!!!! I CHYBA DUBELTOWA!!!!:tak:
Moje skromne kciuki ciągle zaciśnięte.
SONY też już do mamuś się zalicza, a ja miałam być po niej....:szok: tak sobie obiecałam....
ale coż jak plemnik ciągle mi ucieka;-) nie idzie się póki co dogadać:eek:, a on niezbędny do naszych starań jest:sorry:

Molla dziękuje Ci bardzo :-) a ja trzymam kciuki co by ten żołnierzyk już nie uciekał i przeszedł w ofensywę i ... :zawstydzona/y: no już nie będę kończyć co ma zrobić, ale wszyscy wiemy :-) &&&&&

Molla - ja miałam na ostatnim podglądaniu 6 pęcherzyków ( w piątek). Wiem, że to nie jest dużo, ale przy moim amh ( 0,4 lub może nawet już niższym) to nie mogę oczekiwać cudów. Dla mnie będzie cudem jak 1 maluszek ze mną zostanie.

Dziewczynki dawajcie jak najszybciej te wyniki bo sie nie moge doczekać(tak jak bym sama na nie czekała :))kazda pozytywna wiadomość to dla mnie większa nadzieja że może i mi się uda:)
Dodatkowo chciałam zapytać która z was podchodziła do crio na cyklu naturalnym i jak to wyglądało, ponieważ ja czekam teraz na okres(jak nigdy wcześniej :p) i zamierzam podchodzić w tym miesiącu jeszcze. Tak myślę że na cyklu naturalnym bo skoro ja jestem zdrowa(czyli mam w porządku endo, jajeczkowanie jest, nie wiem tylko na pewno czy mi pecherzyki pękają bo tego nie sprawdzałam) Ale to wszystko chyba od lekarza zależy....

reklama
Do góry