reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No i ja, o poranku, dołączam się do życzeń miłego dnia.
U mnie napadało tyle śniegu, że nic tylko sanki trzeba wyciągać i iść lepić bałwana:-)

stylowi_pl_nauka-i-natura_805863.jpg

reklama
Witajcie.
Przyznam się bez bicia, że jak chodzę do pracy to już nie nadążam nad czytaniem wszytskich postów.

Kinia ja jeszcze maleństwa nie widziałam, tylko sam pęcherzyk. Mieszkałam kiedyś z ciocią która chorowała tak jak twój tatuś. Z czasem coraz bardziej zachowywała się jak dziecko. Ciekawe jest to że przy tej chorobie pamieta się czasy co było bardzo dawno temu, a bieżących spraw nie.
Gotadora piękny wynik. Kiedy usg?
Milla co do komórek to twoja decyzja i się nikim nie przejmuj.
Lawendowa nic się nie przejmuj, ja też mam obciążenie cukrzycą. Wcześniej jak robiłam badanie to miałam niskie. Potem zrobiłam badanie insuliny i wyszła troszkę ponad normę, brałam metformax i teraz jak przed ivf badałam to też w normie. Za to zawsze miałam niskie ciśnienie a teraz jak mierzę to mam 135/85.
Tequilla dla ciebie dziś moc ciążowych fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Anna super że widziałaś serduszko, ja też tylko na to czekam, żeby w końcu uwierzyć.

Życzę Wam wszystkim samych dobrych wieści!!!!!

Gotadora, Agapl - wiruski zlapane, podziekuje po betce:-)

Kinga a ty kiedy na podgladanko?? Ja bylam w piatek ale jeszcze kiepsko - czekamy az moje endo wzrosnie - kolejna wizyta w piatek - jejciu mam nadzieje ze juz bedzie dobrze bo nie mam juz miejsca na brzuchu do klucia...

Zuzia2011
- ja jadę jutro oglądać kolejny raz pęcherzyki. Zobaczymy co tam mi urosło. No i może dowiem się o terminie punkcji już.

Anikka - kciuki za wgryzanie się maluszków &&&&&&&&&& Jesteś już w ciąży kochana :-)

MajaSauer - Witaj :-) koszt zależny jest od różnych rzeczy, m.in. gdzie robisz, jakie IVF robisz, ile leków przyjmujesz, jakie badania będziesz miała zlecone przed itp. itd. Mi np. teraz wyjdzie chyba z 17 tys. ( więcej leków miałam podawanych do stymulacji).

Anna_ - super, że już widziałaś maluszka ... bezcenne przeżycie :-)

TeQuila - kciuki zaciskam za Twoją betkę mocno &&&&&&&&&&&&

Milagros - czekamy na dobre wieści od Ciebie :-)

Drk - czas szybko zleci. Zobaczysz. No i już niedługo będziesz miała swoje maluszki (lub maluszka) przy sobie. Ja też niedawno zaczęłam kłucie, a jutro już kolejny raz jadę na podglądanie pęcherzyków i mam nadzieję, że niedługo punkcja.

reklama
lawendowy - trzymam kciuki za dzisiejsze badanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jak już zaczniesz swoje starania to my wszystkie będziemy Cię wspierać potrójnie za to jak Ty nas wspierasz!!!!!!!!

kinga - podziwiam takich ludzi jak Ty!! Tyle problemów a świetnie dajesz sobie radę i się nie poddajesz! Brawo!!

anna - zazdroszczę Ci tego co widziałaś wczoraj, czekam na to z upragnieniem. Może jutro nadejdzie mój dzień ;-):tak: Oby!! Niech maluszek teraz zdrowo rośnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tequila, milagros - trzymam kciuki za Wasze betki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam fluidki ciążowe by pomogły *************************************************

anikka - Gratuluję !! Jesteś już w ciąży!! Teraz dbaj o siebie i małe bąbelki by się dobrze zadomowiły. Ja pierwszy tydzień po transferze praktycznie przeleżałam.. Nie robiłam kompletnie nic i na szczęście mój żuczek ładnie się zadomowił czego i Tobie życzę!!!!!! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

maja sauer - witaj na forum!! Już niedługo i Ty będziesz odliczała dni do bety!!! Oby cała stymulacja przebiegła owocnie!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

drk - my też czekamy na Ciebie i Twoje starania by Ci dopingować. Oby miesiąc szybko minął i można było zacząć starania. Trzymam za to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry