reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to jestem. Podejście do IVF też w najbliższym miesiącu nie nastąpi. Moje samopoczucie związane jest z kolejnymi torbielami (oba jajniki) oraz z wodniakiem jajowodu
xmas_sad.gif
procedura przesuwa się na kolejny miesiąc. Teraz mam brać Cilest i przyjechać na kolejną wizytę 18 marca 2013. Wtedy po kontrolnym USG profesor zadecyduje co dalej. Pocieszył mnie, że kolejnego laparo nie będzie, powiedział, że mają swoje sposoby na te moje dziadostwo.
Zpytałam jakim lekiem będę stymulowana i wygląda na to, że to będzie Menopur 3 ampułki dziennie (tak zrozumiałam, choć byłam w szoku po wiadomościach o torbielach).

Wodniak tłumaczy tą moją mega wilgoć. Widocznie sączy mi się z niego płyn.
W sumie to powiem Wam, że załamana jestem. Czy to się nigdy nie skończy?? Wieczny ból
xmas_sad.gif

Hej Kochane :) Gotadora piękny wynik ! ciekawe ile dzieciaczków się zadomowiło u mamusi :) Agapl u Ciebie też pięknie wszytko rośnie, gratuluje :)
Ja dziś byłam na pierwszym USG i moje maleństwo ma 4.13mm i pięknie bijące serduszko :) jestem przeszczęśliwa i życzę dziewczynki żeby każdej z was szybiutko się udało zafasolkować :) pozdrawiam gorąco ja i mój mały cud :)

Ostatnia edycja:
Drk, trzymam kciuki za Twoją wizytę 18.03. Mam nadzieję, że wtedy prof podejmie decyzję o IVF.
A czas szybko minie. I już niedługo będziesz się kłuć.

Anna,​ zazdroszczę Ci tego odgłosu bijącego serduszka. To musi być nie lada przeżycie.
Oczywiście gratuluje Ci, że z Maluchem wszystko dobrze. Niech ładnie rośnie.

Witam Was Dziewuszki,

Drk, marzec juz za rogiem. Szybko minie a najwazniejsze,zeby domek dla maluszkow byl pzygotowany na najwyzszym poziomie :tak:aby mogly sie rozgoscic na 9 miesiecy. Czas tak szybko leci,ze nawet sie nie zorientujesz juz bedziesz czekac na bete ;-)Glowa do gory. Najwazniejsze,ze laparoskopia Ci nie rozi, bo wtedy, to by sie dopiero przesunelo w czasie. BEDZIE DOBRZE!!!!

Anna, pozdrawiam Ciebie i Twoj wielki CUD :-) Cudnie,ze widzialas serduszko fasolki ;-)

Lawendowy,
trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tequila,
kciuki za dzisiejsza wysoka bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MajaSauer, witaj na naszym forum i zycze powodzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry