bazylia128
Fanka BB :)
no mnie wlasnie ta czarna denerwuje jakby nim rzdzila a on pozniej i tak jej wytyka wszystko... On wie ze ja jej nie lubie i ona sie juz przy mnie nie odzywa... Ostatanio slyszalam jak na niego cos psioczyla na rejestracji - ze juz nie ma sily Ja po pierwszej wizycie przyjechalam zalamana taki mi sie gburowaty wydawal apozniej smialam sie z nim w glos... Teraz sie juz chyba tego nie praktykuje ale wczesniej jak przed stymulacja liczyl moje pecherzyki to sobie gadal do dyktafonu i przy okazji robil ze mna wywiad Zrobil sie taki bardzo opieknunczy, raz na wizycie nawet kawe sobie z nim pilam - ale on mial wtedy wiecej czasubo teraz to jezdzi chyba jeszcze do Kalisza i tez chce zrobic profesa no i mam wrazenie ze jest ostatnio bardzo przemeczony... Na imie mam Monika na drugie Katarzyna to nie raz do mnie mowil Kaśka - mi tam Kaska sie zawsze kojarzy z tym co musimy mu co chwile pokazywac Ja juz go nawet nie poporawiam, ale pytan mam jednak zawsze sporoTa czarna jest chyba zawsze jak mam wizytę taka mała pędka. Niby miła ale lubi wytykac mu błędy i tak jakoś wewnętrznie mnie wkurwia choć nie wiem czemu myślę że każda u niego po wizycie ma podobne odczucia, po pierwszej wizycie go nienawidziłam a po kolejnych sama nie wiem.. Coś w sobie ma że się go lubi.