reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem, zapytałam o embrioglue a on do mnie: możemy zrobić napewno nie zaszkodzi a właściwie to powiedzmy że to był mój pomysł. Hehe mówię ok nie będę się kłócić że mój. Zarodki mam tylko 2 więc biorę pojedynczo. W piatek ma przyjechać na mój transfer bo Juz się przestraszylam że ktos inny będzie robił. A wynik testu mam wysłać smsem i potem wizyta.
Ja do niego kiedys - to bylo rok temu zadzwonilam jak byl na urlopie za granica i odebrala jego zona i nawet z nia rozmawialam 👍 👍 👍 wiem jestem straszna - a ona do mnie ze maz jest na basenie 🤪🤪🤪 No ale pozniej oddzwonil ;) Dobrze ze bierzesz pojedynczo - bedziesz mogla sobie wrocic po rodzenstwo ;)

reklama
Nie wiem czy wyczytalas ale ostatnio sobie nawet do embriologa zadzwonilam i jego wypytywalam o puste jajo a za godzine dostalam sms od Pawełka ze znakami zapytan i wykrzyknikami :o :o :o
Czytałam, jak Cię to uspokaja i Ci pomaga to dzwon gdzie chcesz. Widzę że w klinice jesteś już celebrytka, znana persona jak tak o Tobie gadają 😉😉

Ja do niego kiedys - to bylo rok temu zadzwonilam jak byl na urlopie za granica i odebrala jego zona i nawet z nia rozmawialam 👍 👍 👍 wiem jestem straszna - a ona do mnie ze maz jest na basenie 🤪🤪🤪 No ale pozniej oddzwonil ;) Dobrze ze bierzesz pojedynczo - bedziesz mogla sobie wrocic po rodzenstwo ;)
Taka praca, kto mu kazał iść rodzinna tradycja!? Pracowal by w korpo to by mu nikt na wakacjach nie przeszkadzał 😊😊 ale zakręcony jest trzeba przyznać. Każdy Lekarz tam ma ta pomocnice czy tylko on sobie tak nie radzi z papierami??

Czytałam, jak Cię to uspokaja i Ci pomaga to dzwon gdzie chcesz. Widzę że w klinice jesteś już celebrytka, znana persona jak tak o Tobie gadają 😉😉

Niestety moje przyrosty sa okropne i kolejna wizyta 13 - ego juz nie bedzie przyjemna ;( Mysle ze on ma reke do transferow bo ja prawie za kazdym razem od niego wychodze w ciazy - tylko pozniej cos sie przeze mnie dzieje... A tak sie zapytam znowu mial te swje asystenki? Nie lubie takiej jednej malej czarnej - wogole denerwuje mnie ze ktos z nim jest... Nie dosc ze on patrzy ze wspolczuciem to jeszcze one mi tam potrzebne - ale swoja droga on w sprawach papierkowcyh jest BARDZO zakrecony wiec ktos musi to za niego ogarniac ;)

Taka praca, kto mu kazał iść rodzinna tradycja!? Pracowal by w korpo to by mu nikt na wakacjach nie przeszkadzał 😊😊 ale zakręcony jest trzeba przyznać. Każdy Lekarz tam ma ta pomocnice czy tylko on sobie tak nie radzi z appierami??
heheheheheheheheheheheheheh ale sie umsialam a wlasnie ci napuisalam o tych jego asystentkach i o tym jaki zakrecony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytasz w moich myslach 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

heheheheheheheheheheheheheh ale sie umsialam a wlasnie ci napuisalam o tych jego asystentkach i o tym jaki zakrecony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytasz w moich myslach 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
On mi kiedys pokasowal w zniszczarce moje badania a na biurku sama mu ukladalam papiery - seriooooo!!!!!! 😂😂😂 Juz nie wspomnie ze nawet przy pomocy asystentki pomylil ostatnio moje wyniki z kims innym i rozpisal kilka recept na antybiotyki bo tamten byl dodatni i chcial transfer odwloac - dopiero sama w ostatniej chwili doszlam ze to nie moje wyniki ;)

Ogolnie to tylko Rad...wany maja pomoc ;) wczesniej tylko sam profesor, ozniej Michal zostal profesroem i tez dostal no a nazsz Pawe...lek juz od jakiegos roku tez dostal kogos... Pola..c, Ta Banach...wa, czy głowac...ki nikogo nie maja... A Paweł...ek tez kiedys przyjmowal na samej gorze przy administracji obok ubikacji...

Ta czarna jest chyba zawsze jak mam wizytę taka mała pędka. Niby miła ale lubi wytykac mu błędy i tak jakoś wewnętrznie mnie wkurwia choć nie wiem czemu 🤔🤔🤷‍♀️ myślę że każda u niego po wizycie ma podobne odczucia, po pierwszej wizycie go nienawidziłam a po kolejnych sama nie wiem.. Coś w sobie ma że się go lubi.

Ogolnie to tylko Rad...wany maja pomoc ;) wczesniej tylko sam profesor, ozniej Michal zostal profesroem i tez dostal no a nazsz Pawe...lek juz od jakiegos roku tez dostal kogos... Pola..c, Ta Banach...wa, czy głowac...ki nikogo nie maja... A Paweł...ek tez kiedys przyjmowal na samej gorze przy administracji obok ubikacji...
Tam miałam pierwsza wizytę, nie chce do tego wracać bo mialam ochotę popełnić na nim morderstwo, na szczęście później się zrehabilitowal 😉 czyli asystentka to przywilej, szczerze to myślałam że mu dali bo sobie nie radzi 😉😉

reklama
On mi kiedys pokasowal w zniszczarce moje badania a na biurku sama mu ukladalam papiery - seriooooo!!!!!! 😂😂😂 Juz nie wspomnie ze nawet przy pomocy asystentki pomylil ostatnio moje wyniki z kims innym i rozpisal kilka recept na antybiotyki bo tamten byl dodatni i chcial transfer odwloac - dopiero sama w ostatniej chwili doszlam ze to nie moje wyniki ;)
Alez miałaś z nim atrakcji, nic tylko książkę pisać... Czytalabym 😂😂

Do góry