reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez tak mysle ze powinien isc w gore. Wiec musze sie nastawiac na najgorsze 😭
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale czy Ty byłaś na sztucznym czy naturalnym cyklu?
USG masz już w poniedziałek (wiem, że wydaję się to wiecznością), ale wytrzymaj i będziesz więcej wiedziała. I nie nastawiaj się na najgorsze!!!!! Trzymam kciuki za ❤️😘🥰

To jesteś zdrowa i seksi baba :-) ja wiem, ze metformine biorą tez kobity na schudnięcie ale to ogromne dawki i chyba te biegunki powodują chudniecie buehehe... to jakaś ryzykowna metoda, bo metformina nie jest lekiem na odchudzanie. To samo było z efedryną i pochodnymi :-) ale tam serce może nie wytrzymać bo się robi arytmia. Gowniarskie sposoby na schudnięcie a przecież tyle fajnych diet jest w internecie nie trzeba się głodzić :-) A i te diety pudełkowe fajne. To taka wzmianka poza tematem.
Ja niestety tez po mecie biegunki ale jak biore prog to sie zamienilo w druga strone 🤭 🤭 🤭 Metformina tak dziala nisetety na jelita i ja tu tak dziewczynom o tym pisalam ze moga miec na poczatku takie atrakcje - i wiesz co one maja jakies jelita chyba z kamienia bo zadnej nic nie bylo ;) Ja na poczatku z ubikacji nie wychodzilam ;)

reklama
Tez tak mysle ze powinien isc w gore. Wiec musze sie nastawiac na najgorsze 😭
Przestan, a po co badalas proga, pisalas ze tylko morfologie robilas? Mi babki w labolatorium - bo ja oczywiscie ze wszystkimi musze sobie pogadac - mowily ze dziewczynom bardzo roznie ten prog rosl, raz spadal, raz skoczyl do gory i wszystko bylo OK... Nie badz taka panikara jak ja ;) Podobno wszystkie jestescie takie opanowane ale wychodzi na to ze tylko chyba ja sie przyznaje do swoich paranoji publicznie ;)

Do góry