reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie MASAKRA !!!!!!!!!!! W wieluniu najwiecej zakazen corona w Pl - mamy tu taki wielki zaklad produkcji naczep Wielton - tam najwiecej zakazen i pomimo tego oni dalej funkcjonowali... Na dzien dzisiejszy padl rekord zakazen... Ja pracuje naprzeciwko zakladu i nie dawno przyjechala tam niezliczona ilosc karetek a wszyscy w tych kombinezonach !!!!!! Kolezanka mi pisala ze cale bloki w kwarantannie i oni uciekaja na wies !!!! Od dzisiaj wchodza u nas nowe obostrzenia i wszystko zamykaja, nie wolno nam teraz wyjsc bez maseczek nawet na ulice - zalamalam sie a ja oczywiscie na encortonie... wielton wiedzial juz wczesniej o zakazeniach i kazal im pracowac, tutaj cale autobusy tych pracownikow i wszyscy chorzy !!!!!!

reklama
Tak, wiem że nie teraz.
A to nie wiedziałam, że nie możesz być w mnogiej.
Ale wiesz, że masz przynajmniej 3 szanse?! I toż to zajebiscie.
Coś czuję, że dziś to opijesz - za nas dwie poproszę [emoji16][emoji12]
Ja to opijam od dnia punkcji, tzn opijalam podwójne, sukces i porażkę.. Ja miałam nie wydolność szyjki przy ciąży z synem więc na pewno nie będę ryzykować ciąży mnogiej, najwyżej dłużej mi zejdzie... Napewno podchodzę do transferu z immunoglobulinami, nie popełnie już błędu z grudnia..

Dziewczyny,
Chciałam Wam podziękować. Dzięki Wam nie jestem sama. Dzięki Wam, Waszym pytaniom i kopniakom mam wizytę u rodzinnego 12 sierpnia, onkologa 27 sierpnia, ginekologa 1 września (sezon urlopowy 😒) i immunologa 1 października... Mam plan, cel i siły, by go realizować 🙂. Love u all ❤❤❤❤❤❤❤

JPRDL a teraz po ulicach radiowozy z tymi krzykaczami zeby ludzie nie chodzili po ulicach i trzymali dystatns - CO SIE DZIEJE !!!!!!!!!
Znowu??? W marcu tak było... Teraz nic nie jeździ u mnie... A co się dzieje? Pandemia w odwrocie skutkuje 600-700 nowymi przypadkami dziennie. Ani się obejrzymy, a znowu zamkną nas w domach.

reklama
Do góry