bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie MASAKRA !!!!!!!!!!! W wieluniu najwiecej zakazen corona w Pl - mamy tu taki wielki zaklad produkcji naczep Wielton - tam najwiecej zakazen i pomimo tego oni dalej funkcjonowali... Na dzien dzisiejszy padl rekord zakazen... Ja pracuje naprzeciwko zakladu i nie dawno przyjechala tam niezliczona ilosc karetek a wszyscy w tych kombinezonach !!!!!! Kolezanka mi pisala ze cale bloki w kwarantannie i oni uciekaja na wies !!!! Od dzisiaj wchodza u nas nowe obostrzenia i wszystko zamykaja, nie wolno nam teraz wyjsc bez maseczek nawet na ulice - zalamalam sie a ja oczywiscie na encortonie... wielton wiedzial juz wczesniej o zakazeniach i kazal im pracowac, tutaj cale autobusy tych pracownikow i wszyscy chorzy !!!!!!
Mimo koronawirusa produkcja w zakładach Wieltonu w Wieluniu odbywa się normalnie
Pomimo 48 przypadków koronawirusa produkcja w zakładach Wieltonu w Wieluniu odbywa się normalnie - poinformował PAP Biznes wiceprezes Wieltonu Piotr Kuś. Dodał, że w dniach 10-15 sierpnia w wieluńskich zakładach planowana jest rutynowa, wakacyjna przerwa produkcyjna.
www.bankier.pl