reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wyprosilam kontakt rano z embriologiem i..... Mamy już rano 3 pełne blastocysty!!! 4AA i 2 x 4AB, mówiła że tempo rozwoju książkowe! Jest jeszcze morula, jutro dadzą znać czy osiągnie etap blastocysty... Jedna za trzymała się na 6 blastomerach. Qrna patent na gacie sie sprawdził!!!! Jaaaaa nie wierze... Plemniki były tym razem klasy 1 i 2
Hihi i wudu podziałało 😍😍😍😍

reklama
Wyprosilam kontakt rano z embriologiem i..... Mamy już rano 3 pełne blastocysty!!! 4AA i 2 x 4AB, mówiła że tempo rozwoju książkowe! Jest jeszcze morula, jutro dadzą znać czy osiągnie etap blastocysty... Jedna za trzymała się na 6 blastomerach. Qrna patent na gacie sie sprawdził!!!! Jaaaaa nie wierze... Plemniki były tym razem klasy 1 i 2

Świetna wiadomość! ❤️😘✊

Właśnie widzę i nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę że tu trafiłam. Tak wiele się dowiaduje i uczę, ale też pytam i nie wiem czy że mną wytrzymacie 😂😂

A jakie a normy estradiolu i progesteronu przed transferem? Bo nigdzie tego nie mogę znaleźć...
wszystko zalezy na kotry dzien przed transferem jak bedziesz podchodzic to bedziemy badac ;)

Wiem kochana, im dłużej tutaj jestem tym bardziej doceniam że tak się u mnie skończyło z tymi betami. Chyba jeszcze większym cudem było zatrzymanie rozwierania szyjki i zasklepienie pęcherza płodowego, lekarze nie dawali szans.... codziennie przygotowali mnie na poród za chwilę. Nie wiem dlaczego tak to wszystko się potoczyło..... jeszcze tak miesiąc po porodzie już w domu podawałam córkę mężowi i wyślizgnęła nam się z rąk....w ostatniej chwili złapałam za nóżkę, była już głową w dół.

@bazylia128 wiesz że ja jednak mam nadzieję...u ciebie, tak gdzieś w głębi serducha wierzę....
Dziekuje 0 chyba wszysycy wierza bardziej ode mnie ;(

Bazylko a możesz mi przesłać ten przepis na te cukinie Twoje bo nie mogę o nich przestać myslec a ślinka mi już cieknie !!!! Proszę pięknie !!!!
cukinie przekrajam na pol i wydrazm srodek zeby sie farsz zmiescil - na patelni podsmarzam cebulke i pieczarki, potem miesko mielone do tego dodoaje resztki cukini wszystko mieszam dodoaje czosnek i ser feta wszystko dusze... w miedzyczasie w piekarniku pieke 10 minut cukinie skorka do gory posmarowana olejem - wyjmuje i faszeruje - gotowe pyszne zdrowe i prawie brak cukru i baaaardzo syte SMACZENGO!!!!!!

reklama
Nic teraz nie zabieram, najszybciej chyba grudzień, ja muszę po 1 bo nie mogę być w ciąży mnogiej w razie W

Ie
Tak, wiem że nie teraz.
A to nie wiedziałam, że nie możesz być w mnogiej.
Ale wiesz, że masz przynajmniej 3 szanse?! I toż to zajebiscie.
Coś czuję, że dziś to opijesz - za nas dwie poproszę [emoji16][emoji12]

Do góry