reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem kochana, im dłużej tutaj jestem tym bardziej doceniam że tak się u mnie skończyło z tymi betami. Chyba jeszcze większym cudem było zatrzymanie rozwierania szyjki i zasklepienie pęcherza płodowego, lekarze nie dawali szans.... codziennie przygotowali mnie na poród za chwilę. Nie wiem dlaczego tak to wszystko się potoczyło..... jeszcze tak miesiąc po porodzie już w domu podawałam córkę mężowi i wyślizgnęła nam się z rąk....w ostatniej chwili złapałam za nóżkę, była już głową w dół.

@bazylia128 wiesz że ja jednak mam nadzieję...u ciebie, tak gdzieś w głębi serducha wierzę....
To jesteśmy dwie 😘 Też coś tam troszku wierzę, ale już jej o tym nie piszę, bo ta małpa mnie opierdziela🥴

Dziewczyny u mnie MASAKRA !!!!!!!!!!! W wieluniu najwiecej zakazen corona w Pl - mamy tu taki wielki zaklad produkcji naczep Wielton - tam najwiecej zakazen i pomimo tego oni dalej funkcjonowali... Na dzien dzisiejszy padl rekord zakazen... Ja pracuje naprzeciwko zakladu i nie dawno przyjechala tam niezliczona ilosc karetek a wszyscy w tych kombinezonach !!!!!! Kolezanka mi pisala ze cale bloki w kwarantannie i oni uciekaja na wies !!!! Od dzisiaj wchodza u nas nowe obostrzenia i wszystko zamykaja, nie wolno nam teraz wyjsc bez maseczek nawet na ulice - zalamalam sie a ja oczywiscie na encortonie... wielton wiedzial juz wczesniej o zakazeniach i kazal im pracowac, tutaj cale autobusy tych pracownikow i wszyscy chorzy !!!!!!

Chodzenie w maseczkach powinno być obowiązkowe dla całego kraju, jest to mało przyjemne, ale da się przeżyć. U nas jest kara 100e za brak maseczki, od miesiąca tak mamy, a jest 35C.

No prog zawsze na tyle dni przed jaki wiek zarodka. Ja zawsze blastki wiec na 5 dni przed transferem - wazne zeby prog byl nizutki przed jego sama suplementacji -ja mialam ksiazkowy chyba 0,900... No i TSH tez wtedy 0,9. A jesli chodzi o estrofem to dok ma racje on nas wprwadza w sztuczna menopazue zeby nie doprowadzic do owulacji... Spokojnie tylko nie wiem jak z tym progiem u ciebie bo ty masz inne zarodki...
Nie no mam dwie blastocysty z 5 doby, wiec normalnie. U mnie prg 0,4 wiec tez jest dobrze. Zobaczymy co wymyślą jutro.

reklama
Do góry