reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chodzenie w maseczkach powinno być obowiązkowe dla całego kraju, jest to mało przyjemne, ale da się przeżyć. U nas jest kara 100e za brak maseczki, od miesiąca tak mamy, a jest 35C.
Ja nie mialam i nie mam problemu z chodzeniem w maseczkach a wszystkie obostrzenia traktowalam na powaznie... Bardzie mnie irytuje to ze kazali im pracowac pomimo tego ze covid sie rozprzestrzenial!!!! Teraz wlasnie nie wiem cos wyje na caly Wielun - sytuacja wydaje sie byc bardzo pwazna - Łukasz dzwonil ze jeden z naszych sasiadow ma na 100% covida a jego zona pracuje w tym naszym sklepie przy domowym w kotrym jeszcze wczoraj wam pisalam ze bylam ;( I dzisiaj w noce te dreszcze 😢 😢 😢 Nie wiem co teraz bedzie z moja praca - czekamy na jakies decyzje! Telefony tylko ciagle dzwonia i wszedzie trabia naprawde jak na wojnie - mowie Wam dziewczyny nie przesadzam 😢😢😢 Ale ja sie czuje dobrze d rana nic mi nie jest...

reklama
Hej kochana,dziękuję czuję się w miarę dobrze, troszkę mnie pobolewa podbrzusze jak na okres od czasu do czasu.. A co u Ciebie?? Jak samopoczucie?? 😘
A ja już wróciłam chyba do równowagi, @ się kończy, zacznę jeden normalny cykl a potem podejście nr 2. Nowa nadzieja a zaraz wielka obawa bo to mój ostatni zarodek 😱😱

A kiedy robisz bete???
Mi urlop przyniósł szczęście nad jeziorem białym robiłam 2 bety🥰 wiec wszystko przed Tobą !!!! Ja jechałam 180 km w sumie w ta i z powrotem żeby bete zrobic! Tobie tez tego życzę, czasami urlop pomaga we wszystkim 😊
No właśnie miałabym robić w pon lub wtorek najwcześniej...ale się boje :(

reklama
Do góry