reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

nie mam śnieżynek właśnie:-(zaczynam od początku do trzech razy sztuka!!! mam nadzieję:-)

Tequila naprawdę widzę jak dziewczyny mówią że maja wysoką betę a sikańce nie wychodzą pamiętasz jak agapl zrobiła ostatnio sikańca i wyszła jedna krecha była załamana dzień z życia wyjęty a następnego dnia i piękna beta więc za te 10 zł które masz wydać na test kup pyszną czekolade! buzia trzymak kciuki i modle się za nas wszystkie!!!

reklama
Madzialenak, ja tez trzymam kciuki za wizytkę, która już za moment się zacznie.

A z bólem głowy, to ja mam to samo. Od kilku dni mnie głowa bolała, ale wczoraj, to już było apogeum. I nic nie pomaga, bo to bóle pogodowe, na które coraz więcej osób cierpi.

Witam,
Widzę że sporo dziewczynek już zaciążonych:) wszystkim gratuluje!!!!!!a za resztę trzymam ogromne kciuki :)
Mnie tu juz bardzo dawno nie było, po 1 nieudanym inv całkowicie sie załamałam, a teraz chciałabym podejść do kriotransferu .
Czy mogłybyście mi cokolwiek powiedzieć o kritransferze bo jestem całkowicie zielona w tym temacie.

Przez ten ból głowy zapominałam Wam życzyć miłego dnia.
Więc czynię to teraz :-)

stylowi_pl_podroze-i-miejsca_mam-i-corcia_151538.jpg

milia a Ty pytasz o zarodki czy o komórki? Bo ja z kolei z zarodkami mam takie mysli. Mam 4 komórki i 4 zarodki zamrożone.

kochanie ja narazie pytam o komorki, bo zarodki jeszcze zostawiam a noz niedlugo znow bede chciala podejsc...
ja mam 5 komoreczek i 11 dzieciaczkow...niestety jak przyjdzie dzidzius to nie stac nas bedzie na wykupienie pakietu i dla komorek i dla zarodkow, bo to wyjdzie ok 1300zl a polowe wolalabym przeznaczyc na dziecko juz narodzone.
bije sie okrutnie z myslami...
z jednej strony wiem, ze bardzo bym jakiejs parze pomogla z drugiej boje sie oddac taka ilosc moich genow w swiat.

kwiatek...no wlasnie ja mam sporo tych komorek i zarodkow i uwierz mi decyzja jest bardzo ciezka co zrobic.
z mezem siedzimy i myslimy co dalej...zastanawiamy sie nad opcja "zniszczyc", ale przeciez u nas PL nie ma czegos takiego...chyba, ze jest to nielegalne...
wiem, ze Agapl mowila, ze u nich sa 3 opcje, adopcja, zniszczenie albo oddac do naukowcow na badania...takie 2 ostatnie rozwiazania nie ukrywam, ze najbardziej by mi sie podobaly...

Sony...cudownie!! wreszcie widzialas swoja kruszynke!! a jest jedno, bo widocznie tak mialo byc, najwazniejsze, ze wszystko jest OK!!

Agapl...twoja betka jest cudowna! noooo...mam nadzieje, ze wreszcie odsapniesz kobito i uwierzyc, ze teraz to juz musi byc dobrze!!

madzialenak...mysle o tobie!:tak:

mgielka...ja ci moge opowiedziec jak to jest na cyklu stymulawanym, bo ja na takim podchodzilam...niby mowia, ze na cyklu naturalnym sa wieksze szanse, a ja jednak za pierwszym razem zaszlam w ciaze! wiec glowa do gory, wlaczamy myslenie pozytywne i bedzie OK!

a ja dzis kupilam pierwsze bodziaki dla mojego szkraba...ale uwierzcie mi, ze balam sie jak nie wiem co...ale postanowilam,ze bede odwazna i w koncu zaczne na maksa cieszyc sie ciaza!!

Gotadora - dawno mnie tu nie było, bo po listopadzie dochodze do siebie, ale widzę, że jesteś w ciąży gratuluje ogromnie dobry duchu :) Dużo odpoczynku i za 8 miesięcy dzidziusia

GOSIA w wawie mowili zeby czekac do 14dnia po..itd..jak zawsze mowia
ja betke zrobie w 10dpt i jak bedzie cos to powtorze bo za dwa tyg wylatuje z PL. Moglabym faktycznie sprawdzic progesteron ale moge zrobic to razem z beta chyba co?? MILAGROS a w ktorym dniu jutro bedziesz? jak czujesz? Mam nadzieje ze lepiej i na nowo uwierzylas ze bedzie dobrze?! Trzymam kciuki.

GOSIA w wawie mowili zeby czekac do 14dnia po..itd..jak zawsze mowia
ja betke zrobie w 10dpt i jak bedzie cos to powtorze bo za dwa tyg wylatuje z PL. Moglabym faktycznie sprawdzic progesteron ale moge zrobic to razem z beta chyba co?? MILAGROS a w ktorym dniu jutro bedziesz? jak czujesz? Mam nadzieje ze lepiej i na nowo uwierzylas ze bedzie dobrze?! Trzymam kciuki.
Ja jutro jestem w 10 dniu wiec 3 weryfikacja. Ja mialam straszna hiperke, 3 dni praktycznie z zyciorysu, straszny bol. No i od dzisiaj sie uspokoilo... Brzuch nadal duzy ale nie boli a ze ja do tej pory myslalam ze skoro boli to cos sie dzieje to teraz bez bolu mam wrazenie ze beta nie rosnie...

reklama
miliaa ja dzięki za odpowiedź, ja bym wolała podejść na cyklu naturalnym ale każda informacja będzie dla mnie bardzo cenna nawet na cyklu stymulowanym. Nie znam twojego problemu ale warto by było się zastanowić czy będziesz dała radę zapomnieć i żyć z myślą że być może w świecie są twoje geny, wiem że to trudne ja zastanawiałam się jeszcze nad oddaniem połowy komórek w zamian za in vitro ale wiem że nie poradziłabym sobie z właśnie taką myślą....

Do góry