reklama
Dzień dobry Wszystkim!
aga,gotadora,martaczi dzięki za kciuki bardzo się przydadza ale dopiero jutro ae dziekuje ze o mnie pamietacie!
gotadora kciuki za piekny przyrost
agapl chialam pisać o kciukach ale ty juz po wynikach wiec gratuluje beta pięknie przyrasta teraz czas na usg i widok maleństwa
madzialenak nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze na usg &&&&& za ciebie i maluszka niech ból głowy i złe samopoczucie mija szybko
domat dużo cierpliwosci do czasu usg i &&&& za maluszka
sony gratuluje maluszka ale wiesz drugi mógl sie gdzieś ukryć
pozostałym dziewczynom życzę tego czego pragną i trzymam kciuki za wszystkie transfery,bety,stymulacje ... przepraszam jesli nie wspomniałam imiennie ale nie nadązam za Wami
a u mnie jutro najważniejszy dzień i powiem wam ze strasznie sie stresuje tym bardziej ze objawów brak:-(
aga,gotadora,martaczi dzięki za kciuki bardzo się przydadza ale dopiero jutro ae dziekuje ze o mnie pamietacie!
gotadora kciuki za piekny przyrost
agapl chialam pisać o kciukach ale ty juz po wynikach wiec gratuluje beta pięknie przyrasta teraz czas na usg i widok maleństwa
madzialenak nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze na usg &&&&& za ciebie i maluszka niech ból głowy i złe samopoczucie mija szybko
domat dużo cierpliwosci do czasu usg i &&&& za maluszka
sony gratuluje maluszka ale wiesz drugi mógl sie gdzieś ukryć
pozostałym dziewczynom życzę tego czego pragną i trzymam kciuki za wszystkie transfery,bety,stymulacje ... przepraszam jesli nie wspomniałam imiennie ale nie nadązam za Wami
a u mnie jutro najważniejszy dzień i powiem wam ze strasznie sie stresuje tym bardziej ze objawów brak:-(
kurcze dziewczyny dzisiaj proces matki madzi od rana nad domem mi helikopter latał i mnóstwo dziennikarzy dookola jak na filmie normalnie
biedne dzieciatko miało by dzisiaj 1,5 roczku ... straszne
my tutaj tak wyczekujemy naszego cudu a inne matki zabijaja swoje malenstwa choc nie wiem czy ona zasługuje na takie miano..
my tutaj tak wyczekujemy naszego cudu a inne matki zabijaja swoje malenstwa choc nie wiem czy ona zasługuje na takie miano..
aga mój mąz tez tak mówi ze za wczesnie jeszcze i wszystko musi byc ok i chciałbym w to wierzyc ale od kilku dni niestety kryzys..zaczelam watpic w to ze sie udało..pojde dzis do apteki i kupie sikanca zrobie jutro przed badaniem krwi ..mam nadzieje ze sie udało ale tak jak mowilam wczesniej bolał mnie brzuch piersi a od kilku dni cisza...zadnych znaków..:-(
reklama
kurcze dziewczyny dzisiaj proces matki madzi od rana nad domem mi helikopter latał i mnóstwo dziennikarzy dookola jak na filmie normalnie
Tak, Tequila, ona nie zasluguje na miano matki. Dobrze si estanie, jesli proces bedzie utajniony, bo z jakiej racji pozwolic jej z siebie robic nadal gwiazde. A Magdunia, Aniolek kochany niech Spoczywa w Pokoju. Nie wiem, nie rozumiem jak mozna zabic a co dopiero wlasne bezbronne dziecko. Nie chciala dziecka mogla je oddac a nie zabijac.
Podziel się: