reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sony, super,ze wszystko jest ok i wszsytko przebiega jak nalezy. Kciuki mocno zaciskam za dalszy przebieg ciazy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Madzialenak, ten bol glowy to zapewne stres.Wszystko bedzie dobrze. Scsikam mocno piastki, kochana, 12godz. juz za moment. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzień dobry Wszystkim!
aga,gotadora,martaczi
dzięki za kciuki bardzo się przydadza ale dopiero jutro ae dziekuje ze o mnie pamietacie!
gotadora kciuki za piekny przyrost
agapl chialam pisać o kciukach ale ty juz po wynikach wiec gratuluje beta pięknie przyrasta teraz czas na usg i widok maleństwa
madzialenak nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze na usg &&&&& za ciebie i maluszka niech ból głowy i złe samopoczucie mija szybko
domat dużo cierpliwosci do czasu usg i &&&& za maluszka
sony gratuluje maluszka ale wiesz drugi mógl sie gdzieś ukryć
pozostałym dziewczynom życzę tego czego pragną i trzymam kciuki za wszystkie transfery,bety,stymulacje ... przepraszam jesli nie wspomniałam imiennie ale nie nadązam za Wami

a u mnie jutro najważniejszy dzień i powiem wam ze strasznie sie stresuje tym bardziej ze objawów brak:-(

agapl - GRATULACJE!!! BETA PIĘKNIE ROŚNIE!!!

sony - ja mam kolejne usg w środę bo muszę monitorować torbiele na jajniku. Ja mam tylko da dni młodszą ciąże od Ciebie, prawie tak samo ;-)

Tequila, to ze nie masz obiawow o niczym nie swiadczy. U mnie nadal z obiawami krucho, nawet piersi nie bola. Mysle jednak,ze wszstko przyjdzie w swoim czasie hihihi

kurcze dziewczyny dzisiaj proces matki madzi od rana nad domem mi helikopter latał i mnóstwo dziennikarzy dookola jak na filmie normalnie
biedne dzieciatko miało by dzisiaj 1,5 roczku ... straszne
my tutaj tak wyczekujemy naszego cudu a inne matki zabijaja swoje malenstwa choc nie wiem czy ona zasługuje na takie miano..

aga mój mąz tez tak mówi ze za wczesnie jeszcze i wszystko musi byc ok i chciałbym w to wierzyc ale od kilku dni niestety kryzys..zaczelam watpic w to ze sie udało..pojde dzis do apteki i kupie sikanca zrobie jutro przed badaniem krwi ..mam nadzieje ze sie udało ale tak jak mowilam wczesniej bolał mnie brzuch piersi a od kilku dni cisza...zadnych znaków..:-(

cześć dziewczyny, 3 majcie kciuki na 14 jadę ;) jestem załamana okazało się że z 4 po nocy zostały 2 zarodki i lekarz sam stwierdził że poda oba. Nie są najlepszej jakości. ;/

reklama
kurcze dziewczyny dzisiaj proces matki madzi od rana nad domem mi helikopter latał i mnóstwo dziennikarzy dookola jak na filmie normalnie
biedne dzieciatko miało by dzisiaj 1,5 roczku ... straszne
my tutaj tak wyczekujemy naszego cudu a inne matki zabijaja swoje malenstwa choc nie wiem czy ona zasługuje na takie miano..

Tak, Tequila, ona nie zasluguje na miano matki. Dobrze si estanie, jesli proces bedzie utajniony, bo z jakiej racji pozwolic jej z siebie robic nadal gwiazde. A Magdunia, Aniolek kochany niech Spoczywa w Pokoju. Nie wiem, nie rozumiem jak mozna zabic a co dopiero wlasne bezbronne dziecko. Nie chciala dziecka mogla je oddac a nie zabijac.

Do góry