reklama
aga dokładnie tak samo uwazam jest wiele osob ktore przygarnely by ja i pokochały jak wlasne dziecko nie rozumiem jak mozna skrzywdzic własne dziecko w dodatku takie male ..
anikka trzymam &&& za transfer nic sie nie martw napewno wszystko bedzie dobrze i wlasnie te dwa maluszki zagoszcza u ciebie na 9 miesiecy:-)
anikka trzymam &&& za transfer nic sie nie martw napewno wszystko bedzie dobrze i wlasnie te dwa maluszki zagoszcza u ciebie na 9 miesiecy:-)
dzięki, pocieszyłaś mnie. ok głowa do góry, pierś do przodu i trzeba się cieszyć z tego co się ma ;-)
Tak trzymaj!!! WZOROWA POSTAWA!!!! POWODZENIA!!!!
martaczi
Fanka BB :)
TEQUILA NIE RÓB SIKAŃCA !!! idź spokojnie na bete dasz rade i będzie wysooooka gwarantuję!!!
agapl piękna beta!
sony gratulacje:-)
madzialenak trzymaj się Kochana na pewno wszystko się ułoży po Twojej myśli głowa to pewnie od stresu boli! nie byłam na konsultacji dzwoniła i kazała poczekać i przed kolejnym okresem się zgłosić pewnie po tab anty tylko nie wiem ile mam zrobić przerwy po nieudanym in vitro 1 miesiac potem w nastepnym anty czy 2 miesiace naturalne i potem anty jak myślicie?
poprosze zaproszenie na facebooka:-)
agapl piękna beta!
sony gratulacje:-)
madzialenak trzymaj się Kochana na pewno wszystko się ułoży po Twojej myśli głowa to pewnie od stresu boli! nie byłam na konsultacji dzwoniła i kazała poczekać i przed kolejnym okresem się zgłosić pewnie po tab anty tylko nie wiem ile mam zrobić przerwy po nieudanym in vitro 1 miesiac potem w nastepnym anty czy 2 miesiace naturalne i potem anty jak myślicie?
poprosze zaproszenie na facebooka:-)
Kinga_1
SonySony - super, że w końcu widziałaś na usg maluszka
Agapl - to teraz tylko spokojnej ciąży Ci życzę
Milagors - to będę mocno trzymać kciuki za Twoją betkę.
TeQuila -kciuki za Twoje testowanie też jutro mocno już zaciskam &&&&&&&&&&&
Gosia_1983 - to jak ty będziesz badać progesteron 20 to ja będę sprawdzać co tam z moimi pęcherzykami, bo na wtedy mam umówioną wizytę. Robisz badanie w klinice? Czy w innym laboratorium? A betkę wtedy możesz sprawdzić. Nie będziesz miała co prawda nie wiadomo jak wysokiego wyniku, ale jakaś już powinna być powyżej 0.
Romka - to ty w zasadzie już testujesz w ten czwartek? Czy cosik pomieszałam?
Anikka - kciuki zaciśnięte za Twój transfer &&&&&&&&&&&&&&. Ważne teraz, żeby maluszki zostały z Tobą do końca ciąży.
Agapl - to teraz tylko spokojnej ciąży Ci życzę
Milagors - to będę mocno trzymać kciuki za Twoją betkę.
TeQuila -kciuki za Twoje testowanie też jutro mocno już zaciskam &&&&&&&&&&&
Gosia_1983 - to jak ty będziesz badać progesteron 20 to ja będę sprawdzać co tam z moimi pęcherzykami, bo na wtedy mam umówioną wizytę. Robisz badanie w klinice? Czy w innym laboratorium? A betkę wtedy możesz sprawdzić. Nie będziesz miała co prawda nie wiadomo jak wysokiego wyniku, ale jakaś już powinna być powyżej 0.
Romka - to ty w zasadzie już testujesz w ten czwartek? Czy cosik pomieszałam?
Anikka - kciuki zaciśnięte za Twój transfer &&&&&&&&&&&&&&. Ważne teraz, żeby maluszki zostały z Tobą do końca ciąży.
Kinga_1
Martaczi - jeżeli masz śnieżynki to od razu możesz. Chociaż ja też nie całe 2 m-ce czekałam i działam. Tylko, że ja mam krótki protokół ( czyli 2 @ miałam i od razu stymulacja).
reklama
martaczi
KINGA-spory koszt tej stymulacji, trzymam kciuki za pęcherzyki komórki zarodki niech będzie ich dużo i będą silne i zdrowe i zamieszkają pod sercem na całe 9 miesięcy!!!
Podziel się: