reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anikka, powodzenia na transferze a jakoscia sie nie przejmuj bo juz nie raz ze slabego zarodka urodzilo sie silne dzieciatko na tym forum :tak:

reklama
aga dokładnie tak samo uwazam jest wiele osob ktore przygarnely by ja i pokochały jak wlasne dziecko nie rozumiem jak mozna skrzywdzic własne dziecko w dodatku takie male ..

anikka trzymam &&& za transfer nic sie nie martw napewno wszystko bedzie dobrze i wlasnie te dwa maluszki zagoszcza u ciebie na 9 miesiecy:-)

TEQUILA NIE RÓB SIKAŃCA !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idź spokojnie na bete dasz rade i będzie wysooooka gwarantuję!!!
agapl piękna beta!
sony gratulacje:-)
madzialenak trzymaj się Kochana na pewno wszystko się ułoży po Twojej myśli głowa to pewnie od stresu boli! nie byłam na konsultacji dzwoniła i kazała poczekać i przed kolejnym okresem się zgłosić pewnie po tab anty tylko nie wiem ile mam zrobić przerwy po nieudanym in vitro 1 miesiac potem w nastepnym anty czy 2 miesiace naturalne i potem anty jak myślicie?
poprosze zaproszenie na facebooka:-)

SonySony - super, że w końcu widziałaś na usg maluszka :)

Agapl - to teraz tylko spokojnej ciąży Ci życzę :biggrin2:

Milagors - to będę mocno trzymać kciuki za Twoją betkę.

TeQuila
-kciuki za Twoje testowanie też jutro mocno już zaciskam &&&&&&&&&&&

Gosia_1983 - to jak ty będziesz badać progesteron 20 to ja będę sprawdzać co tam z moimi pęcherzykami, bo na wtedy mam umówioną wizytę. Robisz badanie w klinice? Czy w innym laboratorium? A betkę wtedy możesz sprawdzić. Nie będziesz miała co prawda nie wiadomo jak wysokiego wyniku, ale jakaś już powinna być powyżej 0.

Romka - to ty w zasadzie już testujesz w ten czwartek? :szok: Czy cosik pomieszałam?

Anikka
- kciuki zaciśnięte za Twój transfer &&&&&&&&&&&&&&. Ważne teraz, żeby maluszki zostały z Tobą do końca ciąży.

martaczi trzymam cie za słowo mam nadzieje ze masz racje i w moim brzuszku jest istotka albo dwie ktore jutro dadza o sobie znac w postaci wysokiej bety a tak na marginesie nie badz na mnie wsciekla :zawstydzona/y:

Martaczi - jeżeli masz śnieżynki to od razu możesz. Chociaż ja też nie całe 2 m-ce czekałam i działam. Tylko, że ja mam krótki protokół ( czyli 2 @ miałam i od razu stymulacja).

reklama
Do góry