reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

MILAGROS ja tez mialam hiperke ale lekka i odesza dzien albo dwa po punkcji..trzymam kcouki za Ciebie. a Ty juz sprawdzalas cos skoro piszesz ze weryfikacja to juz cos tam sie kluje :-):-):-) a jakies objawy cokolwiek???

No ja sie lecze w invicta wiec mialam bete sprawdzana w 3 i 6 dniu juz. Jutro ostatnia. Jak bedzie dobra to za tydzien usg.... O mamo....

reklama
Madzialenak no to ciesze sie razem z Toba. A wielkość dziecka od razu rzuciła mi się w oczy, że to już dziecko jak z 40 tygodnia ciąży i to i tak ponadprzeciętne ;-)
Jeszcze raz gratuluję :-)

Miliaa, szalej mamusiu.:-). Trzeba sie cieszyc ciaza. Ja na razie tylko ogladam ciuszki, choc juz mnie kusilo, aby kupic takie ladne body w sobote ale nie ma co , to jeszcze za wczesnie.

Madzialenak, ciesze sie Twoim szczesciem. Fantastycznie,ze maluszek duzy i zdrowy a na dodatek obudzil sie, by pokiwac rodzicom znaczaco, by potwierdzic,ze wszsytko jest w najlepszym porzadku. SUPER!!!!:-)
GRATULUJE Kochana!!!! :-):-):-):-):-)

Milagros beta będzie wysoka, nie bój się

Agapl Ty Kochana nieźle szalejesz z tą betą, cieszę się razem z Tobą, gratulacje :-)

Tequila jutro trzymamy kciuki za Ciebie, na pewno się udało, już kilka razy było pisane, ale napiszę kolejny raz brak objawów to też objaw, ja od 6 dpt nie miałam żadnych objawów, ale cały czas wierzyłam i powtarzałam sobie, że przecież "jestem w ciąży"

Kinga rzeczywiście dużo kasy, współczuje. Ten 3 raz musi być udany nie ma innej opcji i koniec.

Sony
ale super, jest pęcherzyk to za tydzień już będzie ♥

Anikka witaj, życzę udanego transferu, 2 maluchy Ci wystarczą, zobaczysz , że się wgryzą w swoją mamusię na całe 9 m-cy.

Miliaa to prawda, lekarz mi dzisiaj powiedział, że nie potrzebnie tamten tak szybko badał przezierność.

Dziewczyny przepraszam , że nie piszę do każdej z osobna, ale już nie mogę spamiętać wszystkich nicków, mimo wszystko każdej bardzo kibicuję i życzę takich widoków na usg jak moje dzisiejsze.

reklama
Do góry