reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Byłam dziś na lepszym sprzęcie na usg i jest jeden pęcherzyk. Lekarz stwierdził że jak na ten czas to wszystko jest ok. Następne usg mam znów za 2 tyg. Jak widzicie znów się potwierdza, że beta wysoka wcale nie wskazuje na bliźniaki.
Domat prawie mamy ten sam czas ciąży. Kiedy znów idziesz na usg??

Ostatnia edycja:
SONY SONY suuuper!! Graulacje!! MADZIALANEK betke planuje na czwartek to bedzir 10dzien po transferze. GOSIA a widziss u mnie na odwrot :p moj M super a ja lipa :'( wiesz co ja juz dzisiaj w lepszym nastroju wychodze z zalozenia ze juz nie mam wplywu na to co sie stanie.bardzo chce zeby bylo dobrze i starm sie dla babla ale nie mam wplywu czy ze mna zostanie...GOSIA damy rade!!kiedy planujesz betke???

Romka ja mam bete zrobić 25 lutego wiec chyba tak zrobie wcześniej mam zrobic 20 lutego progresteron ty też to robisz?? dziewczyny mówiły że beta moze wyjść wcześniej niż 12 dniu ale chyba nie bede robiła wczesniej a ty??

Agapl gratulacje, cieszę się z Waszych dodatnich bet:))
Mnie dziś lekarz zapytał czy wierzyłam że się uda?? Bo widział że jakoś nie bardzo wierzyłam. To prawda, po 5 iui to jakoś zwątpiłam.

reklama
Darii, dziekuje, czuje sie dobrze. Nie mam zadnych obiawow ,dlatego sie dzis rano martwilam o bete. Jedynie co to apetyt mam wiekszy i czesto biegam z moczem.

Do góry