reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry

Agapl, Gotadora kciuki zaciśnięte za Wasze wysokie bety, będą wysokie na bank :-)

Milagros
ja nic nie czułam od 6 dpt, nie przejmuj się, nie musi wcale być tak jak za pierwszym razem. Tym razem będzie wszystko dobrze, beta nie spadnie tylko będzie pięknie rosła.

Domat ponad 100% t bardzo dobrze, Ty się kobieto nie denerwuj, beta nie jest głównym wyznacznikiem i u każdego wychodzi inna dlatego mi doktor nie kazał już badać bo to usg jest najważniejsze. Jeszcze trochę cierpliwości i usłyszysz upragnione bicie ♥.

Dziękuję dziewczynki za kciuki. Mam mega stresa a do tego od 4 dni od ok godz. 18 boli mnie strasznie głowa, nic mi nie pomaga, żadne naturalne środki, zimne okłady, wczoraj byłam tak zdesperowana , że wzięłam apap i też nic nie pomógł, popłakałam się z bólu. A od dzisiaj jeszcze zaczęły mi się mdłości nr 2, jem tylko sucharki, chce mi się wymiotować :-(

reklama
Dzień dobry :-)

Agapl jak się czujesz? Trzymam kciuki za kolejną betę :-)

Madzialenak o której masz wizytę? Kciuki zaciśnięte od rana za Ciebie. Na pewno będzie wszystko dobrze. Może się denerwujesz dzisiejszym usg i stąd ten ból głowy...

hej!:-)
madzialenka mam już zaciśnięte kciuki!!! daj znać jak poszło!
tequila &&& za bete
oska gratuluję przyrostu
anikka transfer to już sama przyjemność ja już trzymam kciuki testowanie
gotadora
sikańca opraw w ramkę i na ścianę jeju jak ja bym chciała zobaczyć 2 krech na tej płytce!!!
Kinga ile płacisz za leki? widzę że straszne ilości przyjmujesz jak tam pęcherzyki wyglądają?
trzymam kciuki za dużą ilość:-)
Buziulek też mnie dobijają takie kobiety mam wrażenie że nie zasługują na takie szczęście ale nie nam to oceniać nam się też wreszcie uda i na pewno będziemy lepiej przygotowane do ciąży (zafoliowane)
byłam ostatni u genetyka z problemem niemożności zajścia w ciąże przez 3 lata a ona mi w zaleceniach napisała brać kwas foliowy 3 miesiące przed planowaną ciążą meksyk po prostu!!! nie wiadomo czy się śmiać czy płakać!!!

Martaczi i Ty się doczekasz dwóch kresek :tak: z całego serca życzę Ci, aby to się stało już niedługo!

co do porady doktorskiej to niestety, są takie porady, ja też się spotkałam z takimi typu: relaks i na wakacje , dlatego tak ważne jest znaleźć prawdziwego lekarza, któremu zależy na dobru pacjentki

Madzialenak współczuje bólu głowy, mi się przytrafiły na początku zastrzyków z gonapeptylu, również musiałam sięgnąć po tabletkę i też nie chciała pomóc - oby szybko znikł ten ból głowy i apetyt Ci wrócił &&&&&

Martaczi byłaś już w Invimedzie na konsultacji po nieudanym podejściu? Masz jakieś specjalne zalecenia?
A genetyk normalnie odkrył Amerykę, co za lekarze nas leczą!

reklama
Martaczi - zapłaciłam jak na razie za pakiet stymulacyjny 4.500 zł ( w tym wizyty), ale potem mnie rozliczą i podejrzewam, że będę miała dopłatę nawet z 3 tys. jak nie więcej ( sprawdzałam na necie ceny leków i tak jakoś mi wychodzi). A pęcherzyków na ostatnim usg miałam 6. Ale ja mam bardzo niskie amh (0,4) i inhbinęB więc to nie jest dla mnie zaskoczeniem. Oby 2 np. się uchowały to byłoby super. Chociaż z 1 też będę zadowolona. Oby tylko został ze mną

Do góry