Czarna1985
Fanka BB :)
Trzymam kciukiWłaśnie przejechałam ponad 100 km żeby zrobic betę tak jak się należy po 48 h wiec trzymajcie kciuki !!!! Strasznie się boje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiWłaśnie przejechałam ponad 100 km żeby zrobic betę tak jak się należy po 48 h wiec trzymajcie kciuki !!!! Strasznie się boje!!!
Trzymamy mocno ❤ Musi być dobrzeWłaśnie przejechałam ponad 100 km żeby zrobic betę tak jak się należy po 48 h wiec trzymajcie kciuki !!!! Strasznie się boje!!!
Sama nie wiem z czego to , ale mnie rozsmieszylas , bo ile my mamy przy invitro dylematów i tak, ja swojemu tez mówiłam ze musisz sobie radzic sam, bo mi jajka potłuczeszNie wolno. U mnie zawsze kilkakrotnie to powtarzają. Twoje jajniki są ogromne, to też niebezpieczne.
Edit: Doczytałam, że punkcja dopiero w środę wiec dziś jeszcze można, ale to ostatni moment i to też niekoniecznie. Mąż musi sobie sam poradzić, żeby odświeżyć nasienie.
Trzymam mocne kciuki , pytałaś mnie o te brwi, ale póki co zapomnij o tym, bo w ciąży nie możnaTak w PL a dokładnie koło Krakowa a obecnie zwiedzam okolice Lublina
Ja mialam wczoraj o 19 godz 33 stopnie.Dzisiaj bedzie powtorkaNo ba! Chcieć to moc [emoji1787][emoji16]
Ja mam w tym momencie 29C, ma być 37C więc jak ktoś chce się posmażyć (niekoniecznie w kociołku) to można już dziś [emoji1787][emoji23]
Laski ! Ale odjeb...m numer [emoji2356] jakos zle policzylam i się zakrecilam,że dopiero jutro mam wziąć Cetrotide .. zerknelam w rozspiske a ja powinnam dzis wziac o 7 rano a o 21 menopur [emoji2356] cholera ... chyba nie stanie się tragedia co ?
Właśnie przejechałam ponad 100 km żeby zrobic betę tak jak się należy po 48 h wiec trzymajcie kciuki !!!! Strasznie się boje!!!
U nas 19C to środek dnia [emoji1787] Wczoraj było zdaje się 35C o tej godzinie. Jak o 21h00 patrzyłam to mialam 32C. Chcę grudzień [emoji2358][emoji2358][emoji12]Ja mialam wczoraj o 19 godz 33 stopnie.Dzisiaj bedzie powtorka[emoji85][emoji85][emoji85]