reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wolno. U mnie zawsze kilkakrotnie to powtarzają. Twoje jajniki są ogromne, to też niebezpieczne.
Edit: Doczytałam, że punkcja dopiero w środę wiec dziś jeszcze można, ale to ostatni moment i to też niekoniecznie. Mąż musi sobie sam poradzić, żeby odświeżyć nasienie.
Sama nie wiem z czego to 😁, ale mnie rozsmieszylas 😂, bo ile my mamy przy invitro dylematów i tak, ja swojemu tez mówiłam ze musisz sobie radzic sam, bo mi jajka potłuczesz 😂

Laski ! Ale odjeb...m numer [emoji2356] jakos zle policzylam i się zakrecilam,że dopiero jutro mam wziąć Cetrotide .. zerknelam w rozspiske a ja powinnam dzis wziac o 7 rano a o 21 menopur [emoji2356] cholera ... chyba nie stanie się tragedia co ?

Ja niestety nie wiem 🤷‍♀️ zawsze bardzo pilnowałam tej rozpiski, dobrze, że dziś masz wizytę 😘

reklama
Do góry