Dziewczyny mocne kciuki Za same dobre wiadomości@KarolinaJ79 za piękną betę!!
@Aduś16 za owocne jajcobranie!!
@bazylia128 żebyś zobaczyła dziś piękny pęcherzyk ❤
@sksk a Ty Kochana serduszko ❤
@Riddikulus za udaną wizytę w klinice
@kolor nadzieji za dużo jajeczek na podglądzie
@anula88 u Ciebie też za piękne jajeczka Kochana
reklama
Frania1111
Zaciekawiona BB
Dziękuję, ale już bym chciała zobaczyć serducho... A ból mam wrażenie że taki okresowy. Mam nadzieję że nic złego się nie wydarzylepiej to ból brzucha taki okresowy? Jest cały czas? Ogólnie dolegliwości bólowe w ciąży bywają całkiem normalne. Wszystko rośnie i się rozciąga. Gratuluję z powodu udanego transferu.
Ananasowa93
Fanka BB :)
Ja się za bardzo nie znam jeśli chodzi o takie ginekologiczne podejście do współżycia w trakcie stymulacji, czy po transferze czy można czy nie można. Nigdy o to nie pytałam bo z góry u nas jej powiedziane ze nic nie będzie w tym czasie bo ja się boje infekcji intymnych. Tyle razy tu czytałam ze posiewy wychodzą złe i potem transfer jest odraczany itp.Nie wolno. U mnie zawsze kilkakrotnie to powtarzają. Twoje jajniki są ogromne, to też niebezpieczne.
Edit: Doczytałam, że punkcja dopiero w środę wiec dziś jeszcze można, ale to ostatni moment i to też niekoniecznie. Mąż musi sobie sam poradzić, żeby odświeżyć nasienie.
mysle ze tak jak napisała nieagatka mąż sobie poradzi on tez musi być dzielny i się troszku poświecić
za piękne jajeczka
Właśnie przejechałam ponad 100 km żeby zrobic betę tak jak się należy po 48 h wiec trzymajcie kciuki !!!! Strasznie się boje!!!
Trzymam
@KarolinaJ79 za piękną betę!!
Dziewczyny, życze Wam wszystkim powodzenia i trzymam ogromne kciuki
cikulinka
Popieram i rowniesz ogromneDziewczyny, życze Wam wszystkim powodzenia i trzymam ogromne kciuki ❤
Czarna1985
Powodzenia dziewczyny. Trzymam kciuki ❤@KarolinaJ79 za piękną betę!!
Dziękuję bardzo . Wizytę mam o 12.45, przed samą wizytą to chyba mi serce wyskoczy!!!!!@KarolinaJ79 za piękną betę!!
reklama
kolor nadzieji
Niewiem kiedy punkcja dokładnie mówili że w drugiej połowie tygodnia tylko tak przypuszczalnie napisałam środę i dlatego tak wyliczam i się zastanawiam kiedy najlepiej ostatni raz się kochać żeby później już nasienie było odpowiednie
Nie wolno. U mnie zawsze kilkakrotnie to powtarzają. Twoje jajniki są ogromne, to też niebezpieczne.
Edit: Doczytałam, że punkcja dopiero w środę wiec dziś jeszcze można, ale to ostatni moment i to też niekoniecznie. Mąż musi sobie sam poradzić, żeby odświeżyć nasienie.
Podziel się: