Ruda08
Fanka BB :)
Ten ksiądz akurat jest okazjonalnie u nas .. na szczęścieJakbym coś takiego uslyszala to bym wyszła. I nie wróciła tsm nigdy więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten ksiądz akurat jest okazjonalnie u nas .. na szczęścieJakbym coś takiego uslyszala to bym wyszła. I nie wróciła tsm nigdy więcej.
Ja też jestem osobą wierząca, tylko, że wiem „z czym to się je” a jak to usłyszy ktoś kto nie ma z tym styczności to pózniej będzie opowiadał takie bajki. Oczywiście, że zarodki się nie implantują, są poronienia ale w naturalnych ciążach jest to samo. Tylko czasami jest to na takim wczesnym etapie, że nikt tego nie zauważy. A my mierzymy betę 6,7 ... dptJako osoba wierząca i jednocześnie osoba korzystająca z in vitro sądzę że chodziło o to że czasem zanim jedna ciąża się uda poprzedza je kilka poronień. Albo może chodzi o to że jeśli zarodek przed mrożeniem przestanie się rozwijać to jest hmmm wyrzucany? Nie wrzucajmy do jednego worka wszystkich chodzących do kościoła. Kościół zawsze będzie stał w obrocie życia na każdym jego etapie. Jeśli są gdzieś wątpliwości co do bezpieczeństwa tego życia to będzie z tym dyskutował. Przyznanie że in vitro jest dyskusyjne w dalszym ciągu.
Dziękuje dziewczyny za te wszystkie ciepłe słowa Nigdy tego nie zapomnęMoje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia Lola
No ale chyba trzeba żałować grzechu a ja nie żałuję.... Coraz częściej czuje się obco w kościele.Nie kwestionuje cierpienia. Ani też nie oceniam kobiet po in vitro. Przecież sama nią jestem. Jednak uważam że tak jak wielu jest ludzi tak wiele opinii. Podobnie jest w kościele. Przecież o czymś świadczy fakt że kobieta po in vitro otrzymuje rozgrzeszenie....
Dawaj, tylko uważaj bo jego czary działają od razuJa kurna w grudniu cisnę do znachora
Gratuluję z całego serducha . Tyle walczylas o taki wynikDziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!
Lolu czas pokaże jak będziesz mogła źyć. Życzę ci aby natura cię zaskoczyła.Dziękuje dziewczyny za te wszystkie ciepłe słowa Nigdy tego nie zapomnę
Loluś kochana tak strasznie mi przykro teraz potrzeba czasu ale ja wierze, ze jeszcze wszystko się ułoży przytulam najmocniejDziękuje dziewczyny za te wszystkie ciepłe słowa Nigdy tego nie zapomnę
Jeszcze nie mogę uwierzyć . Beta 158.40
Dziewczyny
Mój wynik bety 1770! [emoji173][emoji7]
@Czarna1985 Czyli dzisiaj świętujemy [emoji3060][emoji898]