reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ale chyba trzeba żałować grzechu a ja nie żałuję.... Coraz częściej czuje się obco w kościele.
Powiedziała bym że raczej chodzi o formę poczęcia. Ja zaluję że tak to musiało wyglądać. Kościół nie oczekuje że będziemy żałować istnienia drugiego człowieka. Sam też nie kwestionuje cudu jakim jest życie dzieci poczętych w taki sposób.

reklama
Cześć dziewczyny.
Dziś miałam wizytę na ocenę przed transferem.
Wygląda to tak że endo mam 10 mm, jajko 13 mm i mam zrobić w poniedz prg i Estradol i zdecydują czy będzie transfer w piątek.
Martwię się tylko tym edno czy czasem nie za duże bo do transferu jeszcze pewnie urośnie.
Mój lekarz na urlopie i przejęła mnie inna która kiedyś mi transfer robiła.
Pozdrawiam

Taaa [emoji12][emoji12][emoji12] Tak sobie tłumacz [emoji1787]
I weź wyślij [emoji16][emoji16]
Swoja droga, mówiąc o jedzeniu, @fredka84 gdzieś Ty?
A weź nic nie mów, moja firma ma dziś wolne to pojeździłam po urzędach załatwić jeszcze kilka spraw ze sprzedażą mieszkania. Dopiero sobie kawkę piję i jem KUPNĄ bułkę 🤦

@Lola83 ,przykro mi Kochana... Sama doskonale wiem.. Jak to jest.. Wierzę mocno, że znajdziesz, swoją drogę do szczęścia. Co by nie napisać, to i tak wszystko banał... Nie poddawaj się, daj Wam trochę czasu💓💓💓przytulam mocno😘😘😘

@olinka321 ,esuuuuuu.do dooopy z tym wszystkim😪jakie plany? Znowu napiszę - Walcz, jak masz siłę i środki✊✊✊💓

Bedziesz musiala to wieczorem nadrobić. Grill jakiś czy nie wiem hmmm ciacho? Albo jedno i drugie? [emoji16]
Raczej jakiś małe ognisko i alko ofkors 😘. Na ciacho mam chęć, chyba zrobię jogurtowe bo ładne borówki kupiłam 🙂. Robiłam 4 razy i zawsze zakalec, i tydzień temu postanowiłam spróbować ostatni raz i wyszło pięknie ❤️. Tylko mąż nie jadł bo z wiśniami, mówi że są bleee 😱. No to sama zezarlam całą blachę 😅

Raczej jakiś małe ognisko i alko ofkors 😘. Na ciacho mam chęć, chyba zrobię jogurtowe bo ładne borówki kupiłam 🙂. Robiłam 4 razy i zawsze zakalec, i tydzień temu postanowiłam spróbować ostatni raz i wyszło pięknie ❤️. Tylko mąż nie jadł bo z wiśniami, mówi że są bleee 😱. No to sama zezarlam całą blachę 😅
Kochana upiecz coś bo już tęsknie za Twoimi wypiekami i zdjęciami!! Dawka tez coś z ogrodu 😜😘

Cześć dziewczyny.
Dziś miałam wizytę na ocenę przed transferem.
Wygląda to tak że endo mam 10 mm, jajko 13 mm i mam zrobić w poniedz prg i Estradol i zdecydują czy będzie transfer w piątek.
Martwię się tylko tym edno czy czasem nie za duże bo do transferu jeszcze pewnie urośnie.
Mój lekarz na urlopie i przejęła mnie inna która kiedyś mi transfer robiła.
Pozdrawiam
Optymalnie 13 mm wiec myśle ze jak idziesz na swoim cyklu to jest rewelacja !!!

reklama
A ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! ❤️❤️❤️ Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! Uwielbiam 🥰🥰🥰 Daje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać ;) a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...

Do góry