Dr. Suchanek przyjowała. A teraz kto jest ??Dla dziewczyn, które są w Inivicta...dowiedziałam się na ostatniej wizycie, że mają nowego immunologa w Gdańsku. I tak się zastanawiam czy już wcześniej jakiś immunolog współpracował z kliniką? Ja osobiście nie kojarzę.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Każda tutaj będzie chwaliła klinikę w której się udało. Ja też swojego Bociana mogę polecać. No i poleciłam koleżance, stymulacja nieudana po części z ich winy....ja bym chciała aby kliniki udostępniały dane a tego nie robią, chwalą się tylko na stronach jaką mają super skutecznośćWiesz no różnie jest.Ja trafiłam tam z polecenia koleżanki która 2x miała udane procedury. Być może trafiłam tam w jakimś dziwnym momencie. Natomiast fakt jest taki że należało uciekać. Tyle ile się niemilych rzeczy nasluchalismy od kadry lekarskiej długo opowiadać...
Najgorsze że wiesz od poczatku były dużo poważniej traktowane Panie w okolicach 40+ zza zachodniej granicy...przykre Ale prawdziwe
Każda tutaj będzie chwaliła klinikę w której się udało. Ja też swojego Bociana mogę polecać. No i poleciłam koleżance, stymulacja nieudana po części z ich winy....ja bym chciała aby kliniki udostępniały dane a tego nie robią, chwalą się tylko na stronach jaką mają super skuteczność
To też fakt
cikulinka
A ja wam powiem dziewczyny ze sie nie maluje .....dlatego jak ide po alkohol to dowod wolaja @klaudiaanita moze potwierdzic no i do tego moj wzrost i duzo nie trzeba hahaha. Pewne osoby w klinice to moga pomyslec po co to dziecko do kliniki przyszlo . Dobrze ze chociaz cycki mam to to mi lat i powagi dodajeWiesz co no jak widzisz po zajęciach jak ktoś robi to nie sądzę żeby akurat Tobie zjebali. I, zresztą to da się usunąć laserowo
klaudiaanita
Czy ty już po wizycie ?A ja wam powiem dziewczyny ze sie nie maluje .....dlatego jak ide po alkohol to dowod wolaja @klaudiaanita moze potwierdzic no i do tego moj wzrost i duzo nie trzeba hahaha. Pewne osoby w klinice to moga pomyslec po co to dziecko do kliniki przyszlo . Dobrze ze chociaz cycki mam to to mi lat i powagi dodaje
Martaem1983
My jesteśmy u dr Doroty Kuśnierczak. Jest fantastyczna.Ma ogromną wiedze (wiele lat pracowała w Niemczech gdzie również studiowala).Jest pełna humoru babeczka.Ponizej link:Kogo polecasz z lekarzy w Poznaniu?
Klinika leczenia niepłodności
W InviMed nasi eksperci z pasją pomagają pacjentom z problemem niepłodności. Dzięki nam na świat przyszło już ponad 13 000 dzieci! Poznaj nas bliżej!
www.invimed.pl
Martaem1983
Nie to nie tak.Ja od samego początku powiedziałam że bez względu na efekt jestem pod wrażeniem tej kliniki i dlatego będę polecać. Nie ma to związku z udanym leczeniem.To po prostu obiektywna opinia.To że się udało to "wisienka na torcie".Każda tutaj będzie chwaliła klinikę w której się udało. Ja też swojego Bociana mogę polecać. No i poleciłam koleżance, stymulacja nieudana po części z ich winy....ja bym chciała aby kliniki udostępniały dane a tego nie robią, chwalą się tylko na stronach jaką mają super skuteczność
Ja ogółem nie jestem za invimedem bo nie transferują tam zarodków klasy C.My jesteśmy u dr Doroty Kuśnierczak. Jest fantastyczna.Ma ogromną wiedze (wiele lat pracowała w Niemczech gdzie również studiowala).Jest pełna humoru babeczka.Ponizej link:
Klinika leczenia niepłodności
W InviMed nasi eksperci z pasją pomagają pacjentom z problemem niepłodności. Dzięki nam na świat przyszło już ponad 13 000 dzieci! Poznaj nas bliżej!www.invimed.pl
Ocena blastocyst uzyskuje ocenę w skali A, B, C. Najwyższy potencjał mają blastocysty, które uzyskały oceny AA, AB, BA, BB bez względu na stopień rozwoju mierzony w skali od 1 do 4. Ocena C w którejkolwiek z powyższych struktur (TE, ICM) świadczy o niskim potencjale blastocysty i nie powinna być transferowana i poddawana witryfikacji (szybkiemu zamrażaniu).
Duzo staraczek urodziło dzieci z takich zarodków. Tylko one maja niższy współczynnik implantacji z 50% na 20% i to zaniża statystykę succes rate kliniki
Cytat ze strony:Link do: Klasyfikacja zarodków | InviMed Blog
Gonia0605
No cóż... Czego się spodziewać po NFZ....Przepraszam Cię ale ta baba to też jakąś pieprznięta, żeby tak Cię traktować
Chociaż kobieta w miarę młoda, powinna być ogarnięta... termin następnej wizyty 27 sierpnia...
reklama
Martaem1983
W każdym razie zarządzał p.profesor. Właśnie nie wiem czy już v.live istniało czy nie.Fakt jest taki że w klinice jest straszny bałagan chaos nikt nic nie wie i niczego nie ogarnia.Pary niemieckie na świeczniku, wpuszczane poza kolejnością, wizyty u nas trwały max 10 min. Pary z z zachodu ok 40 min.Szkoda gadać.Tak by sprostować, pomyłka miała miejsce w szpitalu. Kilka dobrych lat temu jeszcze zanim powstała klinika w Szczecinie
Podziel się: