reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz no różnie jest.Ja trafiłam tam z polecenia koleżanki która 2x miała udane procedury. Być może trafiłam tam w jakimś dziwnym momencie. Natomiast fakt jest taki że należało uciekać. Tyle ile się niemilych rzeczy nasluchalismy od kadry lekarskiej długo opowiadać...
Najgorsze że wiesz od poczatku były dużo poważniej traktowane Panie w okolicach 40+ zza zachodniej granicy...przykre Ale prawdziwe
Każda tutaj będzie chwaliła klinikę w której się udało. Ja też swojego Bociana mogę polecać. No i poleciłam koleżance, stymulacja nieudana po części z ich winy....ja bym chciała aby kliniki udostępniały dane a tego nie robią, chwalą się tylko na stronach jaką mają super skuteczność 😜

Każda tutaj będzie chwaliła klinikę w której się udało. Ja też swojego Bociana mogę polecać. No i poleciłam koleżance, stymulacja nieudana po części z ich winy....ja bym chciała aby kliniki udostępniały dane a tego nie robią, chwalą się tylko na stronach jaką mają super skuteczność 😜

To też fakt👍

Wiesz co no jak widzisz po zajęciach jak ktoś robi to nie sądzę żeby akurat Tobie zjebali. I, zresztą to da się usunąć laserowo 😁
A ja wam powiem dziewczyny ze sie nie maluje .....dlatego jak ide po alkohol to dowod wolaja :p @klaudiaanita moze potwierdzic no i do tego moj wzrost i duzo nie trzeba hahaha. Pewne osoby w klinice to moga pomyslec po co to dziecko do kliniki przyszlo :p. Dobrze ze chociaz cycki mam to to mi lat i powagi dodaje 🤪

A ja wam powiem dziewczyny ze sie nie maluje .....dlatego jak ide po alkohol to dowod wolaja :p @klaudiaanita moze potwierdzic no i do tego moj wzrost i duzo nie trzeba hahaha. Pewne osoby w klinice to moga pomyslec po co to dziecko do kliniki przyszlo :p. Dobrze ze chociaz cycki mam to to mi lat i powagi dodaje 🤪
Czy ty już po wizycie ?

Kogo polecasz z lekarzy w Poznaniu?
My jesteśmy u dr Doroty Kuśnierczak. Jest fantastyczna.Ma ogromną wiedze (wiele lat pracowała w Niemczech gdzie również studiowala).Jest pełna humoru babeczka.Ponizej link:

Nie to nie tak.Ja od samego początku powiedziałam że bez względu na efekt jestem pod wrażeniem tej kliniki i dlatego będę polecać. Nie ma to związku z udanym leczeniem.To po prostu obiektywna opinia.To że się udało to "wisienka na torcie".

My jesteśmy u dr Doroty Kuśnierczak. Jest fantastyczna.Ma ogromną wiedze (wiele lat pracowała w Niemczech gdzie również studiowala).Jest pełna humoru babeczka.Ponizej link:
Ja ogółem nie jestem za invimedem bo nie transferują tam zarodków klasy C.

Ocena blastocyst uzyskuje ocenę w skali A, B, C. Najwyższy potencjał mają blastocysty, które uzyskały oceny AA, AB, BA, BB bez względu na stopień rozwoju mierzony w skali od 1 do 4. Ocena C w którejkolwiek z powyższych struktur (TE, ICM) świadczy o niskim potencjale blastocysty i nie powinna być transferowana i poddawana witryfikacji (szybkiemu zamrażaniu).
Duzo staraczek urodziło dzieci z takich zarodków. Tylko one maja niższy współczynnik implantacji z 50% na 20% i to zaniża statystykę succes rate kliniki
Cytat ze strony:Link do: Klasyfikacja zarodków | InviMed Blog

reklama
Tak by sprostować, pomyłka miała miejsce w szpitalu. Kilka dobrych lat temu jeszcze zanim powstała klinika w Szczecinie 😉
W każdym razie zarządzał p.profesor. Właśnie nie wiem czy już v.live istniało czy nie.Fakt jest taki że w klinice jest straszny bałagan chaos nikt nic nie wie i niczego nie ogarnia.Pary niemieckie na świeczniku, wpuszczane poza kolejnością, wizyty u nas trwały max 10 min. Pary z z zachodu ok 40 min.Szkoda gadać.

Do góry