reklama
Laska jesteś ❤ Brzuch wygląda bardzo dobrze, a po Twoich opisach to już sobie nie wiadomo co wyobrażałam❤Ale to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć
annemarie
Fanka BB :)
Alicja zapomniala dodac slowo " narazie 5",zmieni sie jeszcze na jedynke z przoduNa dole jeszcze nie, odpukać, a krzywa jestem jak nie wiem.. na starość będę buty wiązac na stojąco..
za to czasem mnie bolą pod łopatka z jednej strony, tam gdzie mam skoliozę.
Masz bliźniaki a tylko 5kg na plusie, kobieto! Pozazdrościć!
Dziękuję kochanaPięknie wyglądasz
dzięki, a który Ty teraz jesteś tydzień? Już końcówka jakoś? Pokaż swój brzuchol?Następna laska !! A nawet dwie i mężczyzna
Pewnie masz taki sam jak Lilianka, bo Ty chudzina byłaś zawsze
Gonia0605
To akurat nieistotne, bo nie używam swoich komórek, tylko KD. Bardziej zastanawiałam się czy to nie jest przyczyną niepowodzeń przy transferachTak i to nawet bardzo. Endometrioza uszkadza komórki, są gorszej jakości, albo się nie zapladiaja, albo bardzo szybko odpadają. Zwykli ginekolodzy często endomendy nie widzą, ale żeby klinika się nie dopatrzyła?
A ja się dziś z deka ścięłam ze swoim, tak delikatnie bo gadamy ze sobą, i on potem się do mnie śmieje, że jak zniosą tę konwencję stambulską to mi da w tą jadaczke niewyparzonąJa pierd..le
Siedze obok meza i mowie mu-msiu dzis jest 6dpt a ja nic nie czuje,nic mnie nie bolia moj maz na to-daj przywale ci to cie zaboliPoczucie humoru mezusia.
P.s.jakby co to on mnie nie bije
nieagatka
To i tak nieźle jak na bliźniaki [emoji12]Alicja zapomniala dodac slowo " narazie 5",zmieni sie jeszcze na jedynke z przodu[emoji28][emoji28][emoji28]
Ja z jedną w pierwszej ciazy przytyłam 18 [emoji86][emoji87][emoji86][emoji87][emoji86]
Wiesz co no dla mnie on jest ogromny, na zdjęciu nie widaćLaska jesteś ❤ Brzuch wygląda bardzo dobrze, a po Twoich opisach to już sobie nie wiadomo co wyobrażałam❤
Nie no naprawdę był cały czas malusieńki i tak z dupy wyskoczył nie wiadomo skąd, dlatego czuję się taka potężna, poprostu muszę się przyzwyczic do niego i tyle, ale dziękuję
annemarie
Swiete slowa,ja do 6 miesiaca nie bylam w ciazyza to potem....zobaczysz samaAle to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć
reklama
annemarie
Ja mialam wiecej ,z czego 10 litrow wody,dwa tyg po porodzie bylo na minusie 30 kg,ale solidarnie 10 juz odrobilamTo i tak nieźle jak na bliźniaki [emoji12]
Ja z jedną w pierwszej ciazy przytyłam 18 [emoji86][emoji87][emoji86][emoji87][emoji86]
Podziel się: