reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja to zakrywam cieniem brązowym do brwi, pogrubiam bo kiedyś takie cienkie się robiło plus włoski takim "widelcem" troszkę dorabiam, bo inaczej bym nie wyszła na miasto 😂 ale wiadomo czasu szkoda, bo lepiej się budzić z takimi 😁 po przeróbce wyglądają takZobacz załącznik 1155916
Widzę piękne oczy i rzęsy do nieba !cudo 😍

reklama
Na dole jeszcze nie, odpukać, a krzywa jestem jak nie wiem.. na starość będę buty wiązac na stojąco..
za to czasem mnie bolą pod łopatka z jednej strony, tam gdzie mam skoliozę.
Masz bliźniaki a tylko 5kg na plusie, kobieto! Pozazdrościć!
Ale to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć

Załączniki

• inCollage_20200730_123959174.jpg
    inCollage_20200730_123959174.jpg
    358,7 KB · Wyświetleń: 131
Dziewczyny, byłam dzisiaj u onkologa z tymi swoimi jajnikami i markerami, a ona mi że mam endometrioze... Szczęka mi opadła, bo przez tyle lat w klinice nic się takiego nie pojawiło... Czy to może wpływać na moje niepowodzenia?
Niestety tak
Endometrioza to straszna menda
Nie da się jej wyleczyć może kiedyś ktoś coś wymyśli mam nadzieję
Komórki jajowe tez upośledza
Utrudnia zajście w ciąże ale panie z endo tez zachodzą

To się ciesz, że tak samo.
Ja ostatnio poszłam na kawe do koleżanki a ona na wejściu "matko ale pysków dostałaś" 🙈😂
Czemu Odważne? Ja poprostu lubię zawsze być pomalowana i mieć włosy zrobione, a wiadomo ile to czasu schodzi na to...
Wiec idziesz, płacisz, cierpisz i później rano budzisz się i nie ma tak dużo roboty 😅
Mój teściu też 😂😂 - ale pyzów dostałaś 🤪

A z tym makijażem to prawda - wstajesz i masz o połowę mniej roboty 👍🏼

Odwazne, bo ja to sobie wyobrażam,że jak bym się kiedyś zdecydowała i poszła to znając moje szczęście by mi ktoś zrypał haha. I bym potem chodziła z takimi znaczkami Nike do góry nogami nad oczami 😂
Wiesz co no jak widzisz po zajęciach jak ktoś robi to nie sądzę żeby akurat Tobie zjebali. I, zresztą to da się usunąć laserowo 😁

reklama
Do góry