motylek24
Fanka BB :)
Może nie uciekaj. Bardziej świadoma teraz jesteś więc domagaj się informacji i współdecydowania.To ja już całkiem nie wiem dokąd pójść uciekając z Novum ☹☹
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie uciekaj. Bardziej świadoma teraz jesteś więc domagaj się informacji i współdecydowania.To ja już całkiem nie wiem dokąd pójść uciekając z Novum ☹☹
Na pewno odradzam Invikte.. póki masz wybór to dobrze zrobić rozeznanie. Dziewczyny Ci doradza gdzie były zadowoloneTo ja już całkiem nie wiem dokąd pójść uciekając z Novum ☹☹
5-ta doba. Mam nadzieje, że brak kontaktu z ich strony wczoraj i przedwczoraj to dobry znakKtóra dziś doba? Jeśli wcześniej nie dzwonili to raczej maluch dalej się rozwija, myślami z Tobą! Dawaj znać!
Tez tak myślę, brak informacji to dobra informacja! Pozatym 3cia doba jest takim przełomem więc myślę że Twój maluch jest dzielny i walczy5-ta doba. Mam nadzieje, że brak kontaktu z ich strony wczoraj i przedwczoraj to dobry znak
Ale malutki brzusio pieknie wyglądasz!!!!A masz kochana, chociaż sobie obiecałam, że nic tu więcej nie dodam
Oby dziękuje...Tez tak myślę, brak informacji to dobra informacja! Pozatym 3cia doba jest takim przełomem więc myślę że Twój maluch jest dzielny i walczy
Wlasnie dzwonila do mnue embriolig w sumie dzwonila we wtorek ale niw zdazylam odebrac-jak patrze po numerze-powiedzisla w sumuw to samo co lekarz przed transferem ze zaplodnilu 3 komorki,2 bardzo dobre trzecia srednia.Potrzymali ja i niestety nie dala rady.Takze jak te dwie we mnie nie przezyja to cykl od nowa
A dzisiaj jest juz 6dpt w sumie zadnych objawow rano troche brzuch pobolewal ale w sumie tak delikatnie.Sikancow nie bede robic bo tchorz ze mnie czekam do przyszlej srody do bety
Wlasnie dzwonila do mnue embriolig w sumie dzwonila we wtorek ale niw zdazylam odebrac-jak patrze po numerze-powiedzisla w sumuw to samo co lekarz przed transferem ze zaplodnilu 3 komorki,2 bardzo dobre trzecia srednia.Potrzymali ja i niestety nie dala rady.Takze jak te dwie we mnie nie przezyja to cykl od nowa
A dzisiaj jest juz 6dpt w sumie zadnych objawow rano troche brzuch pobolewal ale w sumie tak delikatnie.Sikancow nie bede robic bo tchorz ze mnie czekam do przyszlej srody do bety
Kochana trzymamy kciukiWlasnie dzwonila do mnue embriolig w sumie dzwonila we wtorek ale niw zdazylam odebrac-jak patrze po numerze-powiedzisla w sumuw to samo co lekarz przed transferem ze zaplodnilu 3 komorki,2 bardzo dobre trzecia srednia.Potrzymali ja i niestety nie dala rady.Takze jak te dwie we mnie nie przezyja to cykl od nowa