Monika Markiewicz Milano Beauty, nie wiem dokładnie czy robi Microblaiding, ale włos maszynowo to praktycznie to samo, w każdym bądź razie na pewno Ci doradzi, jest wicemistrzynią w makijaży permanentnymTeż chcę.
Szczecin
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
Jak zwykle. Walnelam jak wiotetta kubaasinska z brzyduli ......Syty głodnegoAle czaje o co chodzi
Pewnie da się zakryć, Ty jestes z Warszawy? Czy coś pokręciłam?Ja tez chce bo mam bliznę na brwi to może da się ogarnąć :-)
D
Dokładnie tak;-)Pewnie da się zakryć, Ty jestes z Warszawy? Czy coś pokręciłam?
Magdusia88
Hahhaah jak to napisałas to mialam pisać właśnie ze w polskiej brzyduli była ta wioletka co zawsze przysłowia przekręcała. Świetnie ja zrobili! [emoji4]Jak zwykle. Walnelam jak wiotetta kubaasinska z brzyduli ......
No to w Warszawie masz same gwiazdy, właściwie to nie wiem kogo wymienić pierwszegoD
Dokładnie tak;-)
Aleksandra Wąsik
Katarzyna Von Engel - ona robi tylko Microblaiding i jest mega specjalistka
Uwielbiałam WioletkęJak zwykle. Walnelam jak wiotetta kubaasinska z brzyduli ......
Kiedy robiłaś? Zrob jutro z porannego moczu.... Nie chce Ci słodzić, bo co to da... dlatego pytałam czy miałaś ten ovitrelle czy coś co ma hcg... ale chce wierzyć ze rano będzie dwieHej dziewczyny...
A ja sobie zrobiłam kolejny test ale już nie ma dwóch kresek
reklama
Pchełka216
A pokaż jakąś fote. bo ja to mam obawy że to nie bedzue naturalnie wyglądać.. póki co henne kładę na czarno ale leniwa jestemNo to w Warszawie masz same gwiazdy, właściwie to nie wiem kogo wymienić pierwszego
Aleksandra Wąsik
Katarzyna Von Engel - ona robi tylko Microblaiding i jest mega specjalistka
Podziel się: