Kiedy robiłaś? Zrob jutro z porannego moczu.... Nie chce Ci słodzić, bo co to da... dlatego pytałam czy miałaś ten ovitrelle czy coś co ma hcg... ale chce wierzyć ze rano będzie dwie
Robiłam przed chwilą... Spróbuje znowu jutro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy robiłaś? Zrob jutro z porannego moczu.... Nie chce Ci słodzić, bo co to da... dlatego pytałam czy miałaś ten ovitrelle czy coś co ma hcg... ale chce wierzyć ze rano będzie dwie
Nie, nie, nieee! To na pewno zła pora na test! Jutro rano powtórz koniecznie. A kiedy robisz betę kochana?Hej dziewczyny...
A ja sobie zrobiłam kolejny test ale już nie ma dwóch kresek
Może jakiś trefny.Hej dziewczyny...
A ja sobie zrobiłam kolejny test ale już nie ma dwóch kresek
Jesteś z Poznania ? Pytam bo piszesz i obiad PoznańDziewczyny,
Wczoraj martwiłam się,że beta po 72 H nie przyrosła 114% tylko 86,75% więc myślałam, że już po wszystkim. W klinice (Invimed Poznań) mnie uspokajali,że ciąża to nie matematyka i że przyrost nie zawsze jest liniowy. Dzisiaj wykonałam betę i... 1638
Poniżej wszystkie wyniki począwszy od 11 dpt:
20.07 - 62
22.07 - 183
24.07 - 400
27.07 - 747! przyrost w 72h tylko 86,75%, a wg informacji w necie powinien mieć min. 114%
29.07 - 1638
Wychodzi na to, że mogą się zdarzać mniejsze przyrosty i że wszystko jest okej Dla każdej przewrażliwionej i przerażonej jak ja, będzie to dobra informacja
Rano z porannego moczu, to będzie 10dpt? Tak?Robiłam przed chwilą... Spróbuje znowu jutro...
Sprawdzilabym lipę na tą podwyższoną temperaturę. A tak to miód, cytryna, imbir (to moje sposoby), mój M wżera jeszcze czosnek, ale to nie moja bajka, chociaż wiem, że ludziom pomaga...Zaraz Ci prześlę
Nie ja nie mam po co na tą chwilę,dopiero jak wyniki badań będą to pójdę czyli pod koniec sierpnia
A jak na razie do piątku muszę przetrwać do bety I jak będzie dobrze to zadzwonię do lekarza i ustalimy co dalej
A ty się nic nie martw będzie dobrze
Dziewczyny proszę o pomoc jakie leki na przeziębienie mogę brać na początku ciąży ?mam zapalenie gardła ,katar ,kaszel i podwyższoną temperaturę
Invimed powinno być nie lubię tego słownikaJesteś z Poznania ? Pytam bo piszesz i obiad Poznań
Leczysz sie w Invimed Poznań? Bo ja rozważam te klinikę po zmianie z Novum... Możesz coś o niej powiedzieć?Invimed powinno być nie lubię tego słownika
Ja tez ....i visa viUwielbiałam Wioletkę