reklama
Właśnie nic o niej nie wiem bo jestem na Polnej w Poznaniu. A Ty z Poznania?Leczysz sie w Invimed Poznań? Bo ja rozważam te klinikę po zmianie z Novum... Możesz coś o niej powiedzieć?
Dziewczyny bo zaraz wyjdę z siebie..
Właśnie przyjrzałam się dokumentom z Nov.um które wysyłałam @kolor nadziei
I zobaczcie co mam za smaczek.
Hodowla do blastocysty?! Serio na życzenie? I ekstra tysio?
Ta klinika mnie wykończy nerwowo. Zdzierstwo na każdym kroku!
To już wiemy czemu mrożą w 2-3 dobie.
Ależ jestem wściekła. Gdyby chociaż zapytali i powiedzieli jakie są opcje, jakie wady i zalety. A tu nic!
Ten tysiak przy 4 nieudanych transferach to pikuś. Zapłaciłabym bez mrugnięcia okiem
Serio gdyby któraś się zastanawiala nad tą klinika. Może i nie mam porównania ale od początku nie czuje jej fenomenu. Więcej od Was się dowiaduje. Mogłabym książkę już napisać na ich temat i ich zaniedbań i zdzierstwa!Zobacz załącznik 1155701
Serio masakra.
Ja odkąd tu jestem trzy lata, to słyszę głównie złe opnie, jak nie o lekarzach, to o cenach a teraz to! Ja nawet nie pomyślałam, że miałabym w Vitro nie chodować do blastki... I nie dopłacałam. Zdzierstwo.
Pod każdą wypowiedzią na dole w lewym rogu masz lubię to, jak przytrzymasz wyskakują Ci różne emotkiDziewczyny powiedzcie mi jak się dodaje "reakcję " do wypowiedzi?! Jakoś nie umiem tego zrobić obciach....
Aha człowiek czasem jest ograniczonyPod każdą wypowiedzią na dole w lewym rogu masz lubię to, jak przytrzymasz wyskakują Ci różne emotki
nieagatka
Fanka BB :)
Dopłata do blastki? Po*ebalo kogoś?Dziewczyny bo zaraz wyjdę z siebie..
Ależ jestem wściekła. Gdyby chociaż zapytali i powiedzieli jakie są opcje, jakie wady i zalety. A tu nic!
Ten tysiak przy 4 nieudanych transferach to pikuś. Zapłaciłabym bez mrugnięcia okiem
Serio gdyby któraś się zastanawiala nad tą klinika. Może i nie mam porównania ale od początku nie czuje jej fenomenu. Więcej od Was się dowiaduje. Mogłabym książkę już napisać na ich temat i ich zaniedbań i zdzierstwa!Zobacz załącznik 1155701
Czyli co? W dupie mają to co lepsze dla pacjenta. Mrozi się w 3ciej dobie, jak chcesz później to wyskakuj z hajsu, a co z pacjentkami, które są zielone i nie wiedzą co lepsze? Kij im w nere?
Żenada.
Nie, nie, nieee! To na pewno zła pora na test! Jutro rano powtórz koniecznie. A kiedy robisz betę kochana?
Mam nadzieję że to przez to że dopiero teraz zrobiłam.. Betę, nie wiem sama..
pauli890
Fanka BB :)
Widzę że nie tylko ja jestem o to zła. Mnie też nikt z Novum nawet nie poinformował że jest coś takiego jak hodowanie do blastocysty. Dostałam info ze zapłodnione, transfer za 2 dni (czyli w 3 dobie) i tyle. O blastocyscie dowiedziałam się... Tutaj od Was! A przy takich kosztach jak się ponosi też bym dała bez zająknięcia! Na moim cenniku kwota o 100zl większąDziewczyny bo zaraz wyjdę z siebie..
Załączniki
reklama
Może jakiś trefny.
Ty betę już robiłaś, czy tylko sikasz? Przepraszam, ale się zgubiłam...
Mam nadzieję... Narazie tylko se sikam...
Test który mi dali z kliniki mam zrobić dopiero 02.08
Podziel się: