reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bo zaraz wyjdę z siebie..
Właśnie przyjrzałam się dokumentom z Nov.um które wysyłałam @kolor nadziei
I zobaczcie co mam za smaczek.
Hodowla do blastocysty?! Serio na życzenie? I ekstra tysio?
Ta klinika mnie wykończy nerwowo. Zdzierstwo na każdym kroku!

To już wiemy czemu mrożą w 2-3 dobie.

Ależ jestem wściekła. Gdyby chociaż zapytali i powiedzieli jakie są opcje, jakie wady i zalety. A tu nic!
Ten tysiak przy 4 nieudanych transferach to pikuś. Zapłaciłabym bez mrugnięcia okiem

Serio gdyby któraś się zastanawiala nad tą klinika. Może i nie mam porównania ale od początku nie czuje jej fenomenu. Więcej od Was się dowiaduje. Mogłabym książkę już napisać na ich temat i ich zaniedbań i zdzierstwa!Zobacz załącznik 1155701

Serio masakra.
Ja odkąd tu jestem trzy lata, to słyszę głównie złe opnie, jak nie o lekarzach, to o cenach a teraz to! 😱Ja nawet nie pomyślałam, że miałabym w Vitro nie chodować do blastki... I nie dopłacałam. Zdzierstwo.

Ależ jestem wściekła. Gdyby chociaż zapytali i powiedzieli jakie są opcje, jakie wady i zalety. A tu nic!
Ten tysiak przy 4 nieudanych transferach to pikuś. Zapłaciłabym bez mrugnięcia okiem

Serio gdyby któraś się zastanawiala nad tą klinika. Może i nie mam porównania ale od początku nie czuje jej fenomenu. Więcej od Was się dowiaduje. Mogłabym książkę już napisać na ich temat i ich zaniedbań i zdzierstwa!Zobacz załącznik 1155701
Dopłata do blastki? Po*ebalo kogoś?
Czyli co? W dupie mają to co lepsze dla pacjenta. Mrozi się w 3ciej dobie, jak chcesz później to wyskakuj z hajsu, a co z pacjentkami, które są zielone i nie wiedzą co lepsze? Kij im w nere?
Żenada.

Widzę że nie tylko ja jestem o to zła. Mnie też nikt z Novum nawet nie poinformował że jest coś takiego jak hodowanie do blastocysty. Dostałam info ze zapłodnione, transfer za 2 dni (czyli w 3 dobie) i tyle. O blastocyscie dowiedziałam się... Tutaj od Was! A przy takich kosztach jak się ponosi też bym dała bez zająknięcia! Na moim cenniku kwota o 100zl większą 😂

Załączniki

• IMG_20200729_212606.jpg
    IMG_20200729_212606.jpg
    882,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry